Klantenservice

De Nederlandse Matthauspassie (J.S. Bach) - in de hertaling van Jan RotMeer informatie

Locatie: Grote Kerk, Rond de Grote Kerk 12, 2513 AM, Den Haag

Aanvang: zondag 19 maart 2023, 11:30
Deuren open: 10:30 uur
Einde: zondag 19 maart 2023, 16:30 (onder voorbehoud)

Event met zitplaatsen op naam
Zitplaatsen worden ingedeeld op volgorde van rang en datum van inschrijving en vermeld op uw e-ticket. Reserveringen met het zelfde e-mailadres en rang worden automatisch bij elkaar geplaatst, mits uiterlijk 8 dagen voor aanvang gereserveerd. U kunt niet zelf plaatsen uitkiezen.

Neem contact op wanneer u lichamelijke beperkingen heeft die u niet eerder heeft gemeld.

Residentie Bach Ensembles 19 maart 2023
Houd rekening met drukte rond parkeren en probeer uiterlijk 15 min voor aanvang aanwezig te zijn. Er wordt gebruik gemaakt van de stadsingang aan de achterzijde. 11:30 - 13:00 deel 1 14:30 - 16:30 deel 2 Tussen beide delen is een lunchpauze van ca 1,5 uur. U kunt op eigen gelegenheid lunchen bij één van de vele gelegenheden in de stad of zelf iets meebrengen. U kunt niet in de Grote kerk blijven tijdens deze lunchpauze. Het is belangrijk dat u uiterlijk om 14:25 uur weer op uw plaats in de kerk zit, zodat het tweede deel om half drie ongestoord kan beginnen.

Geen e-ticket?

Je vindt deze via de bevestigingsmail. Daarnaast sturen we 1 week vooraf nog een reminder.

Dringend? Zoek dan naar een betaling aan Interticket. In de omschrijving van de betaling staat het reserveringsnummer en het aantal kaarten.

 • Bij het evenement kan een medewerker van de organisator de reservering daarmee opzoeken.
 • Via het contactformulier kun je de reservering opzoeken met het reserveringsnummer, tenzij het emailadres verkeerd was ingevuld bij het reserveren.
 • Reserveer eventueel opnieuw en stuur ons een bericht, dan lossen we dit na het evenement op.

  Geen email ontvangen en ook geen betaling aan Interticket gevonden? Dan is er mogelijk geen reservering.

 • Geen bevestiging ontvangen?

  Staat de bevestigingsmail bij ongewenste post? Of is de reservering met een ander emailadres geplaatst? Nog steeds niet gevonden? Stuur dan een bericht via het contactformulier.

  Contactformulier

  Binnen 2 minuten wordt een automatische reactie verstuurd met daarin de actuele reserveringen voor het opgegeven emailadres. Daarna volgt binnen 1-2 werkdagen nog een persoonlijk antwoord.

  Uw naam:


  Uw emailadres:


  Gaat uw vraag over een bestaande reservering?

  • Vul uw reserveringsnummer in (6 cijfers, zie mail of bankafschrift)
  • Of uw rekeningnummer (alleen de laatste 9 cijfers)

  Optioneel

  In de volgende stap kunt u een vraag stellen.

  Ik ben organisator of adverteerder

  Privacy Statement


  Veelgestelde vragen

  • Geen bevestigingsmail ontvangen? Kijk eerst bij ongewenste post. Ook zonder bevestiging kan er een reservering gemaakt zijn. Reserveert u voor de 2e keer met het zelfde emailadres, dan vermelden we dit in de bevestigingsmail en kunt u één van beide gelijk annuleren. Het kan ook zijn dat u met een ander emailadres heeft geboekt.
  • Het e-ticket is één week voor het aanvang beschikbaar - Klik op 'Open reservering' in de bevestigingsmail (of andere mails over de reservering) om het e-ticket te openen, vanaf één week voor aanvang. Bevestigingsmail kwijt? Bij gebruik van het contactformulier sturen we automatisch een mail terug met daarin toegang tot alle actieve reserveringen.
  • E-ticket niet op tijd via mail ontvangen? Je vindt het e-ticket ook via de bevestigingsmail. Kun je die niet vinden, zoek dan op je bankafschrift naar een afboeking van Interticket. In de omschrijving van de betaling vind je het reserveringsnummer en het aantal kaarten. Daarmee kan de medewerker bij de ingang van het event je reservering opzoeken.
  • Zelf ruilen voor een andere datum - Klik op 'Open reservering' in de bevestigingsmail (of andere mails over de reservering) om de reservering te openen. Klik op RUILEN om zelf een andere datum te kiezen (als het evenement deel uitmaakt van een reeks met een identiek programma).
  • Toegang livestream - Klik op 'Open reservering' in de bevestigingsmail om de video of livestream te bekijken (als het evenement als livestream wordt uitgezonden), vanaf de aangekondigde datum en tijd. Vaak is een livestream nog 2 weken terug te kijken.
  • Vraag over de betaling? - In de meeste gevallen wordt de reservering via automatische incasso betaald. We nemen contact op voor een tweede kans als dit niet lukt. De betaling wordt meestal op maandag afgeschreven, een week na het plaatsen van de reservering, maar vaak niet eerder dan het kwartaal waarin het evenement plaatsvindt.
  • Antwoord niet gevonden? - Neem contact op als u een vraag heeft voor dat u wilt reserveren, of als u de reservering niet kunt vinden. U ontvangt doorgaans binnen 1-2 werkdagen een reactie. Hier onder kunt u reserveringen opzoeken.

  Bedrijfsinformatie

  Algemene Voorwaarden & Privacy Statement

  Interticket

  Bezoekadres (op afspraak):
  Zielhorsterweg 71, 3813 ZX, Amersfoort

  Postadres:
  Mastboslaan 1, 3451 HP, Vleuten

  Kamer van Koophandel nr. 30196833