Klantenservice

The Bowery & Band: Time and Again (theatertour)Meer informatie

Locatie: Theaterbakkerheij, Gouderaksedijk 24B, 2808 NG, Gouda

Aanvang: zaterdag 17 september 2022, 20:15
Deuren open: niet bekend, doorgaans 30-45 minuten voor aanvang
Einde: zaterdag 17 september 2022, 22:15 (onder voorbehoud)

E-ticket: U ontvangt een week vooraf een e-ticket per email. U kunt het e-ticket vanaf dat moment ook vinden via de button 'Bekijk reservering' in uw bevestigingsmail.

Klassiek aan de Rijn

Organisator: Klassiek aan de Rijn

Stel een vraag

Dit is de snelste weg naar een antwoord op uw vraag. De klantenservice beantwoordt vragen zes dagen per week. We zijn niet telefonisch bereikbaar. Bij gebruik van dit contactformulier sturen we gelijk een automatische reactie per email, met daarin een verwijzing naar actieve reserveringen. Vaak geeft dit al een antwoord op de vraag.
Zie ook de "Veelgestelde vragen" onder dit formulier.

Uw naam:


Uw emailadres:


Gaat uw vraag over een bestaande reservering?

• Vul uw reserveringsnummer in (6 cijfers, zie mail of bankafschrift)
• Of uw rekeningnummer (alleen de laatste 9 cijfers)

Optioneel

Laat het eerste cijfer weg als het reserveringsnummer 7 cijfers bevat

In de volgende stap kunt u een vraag stellen.

Ik ben organisator of adverteerder

Privacy Statement


Veelgestelde vragen

  • Geen bevestigingsmail ontvangen? Kijk eerst bij ongewenste post. Ook zonder bevestiging kan er een reservering gemaakt zijn. Reserveert u voor de 2e keer met het zelfde emailadres, dan vermelden we dit in de bevestigingsmail en kunt u één van beide gelijk annuleren. Het kan ook zijn dat u met een ander emailadres heeft geboekt.
  • Het e-ticket is één week voor het aanvang beschikbaar - Klik op 'Open reservering' in de bevestigingsmail (of andere mails over de reservering) om het e-ticket te openen, vanaf één week voor aanvang. Bevestigingsmail kwijt? Bij gebruik van het contactformulier sturen we automatisch een mail terug met daarin toegang tot alle actieve reserveringen.
  • Zelf ruilen voor een andere datum - Klik op 'Open reservering' in de bevestigingsmail (of andere mails over de reservering) om de reservering te openen. Klik op RUILEN om zelf een andere datum te kiezen als het evenement deel uitmaakt van een reeks.
  • Toegang livestream - Klik op 'Open reservering' in de bevestigingsmail om de video of livestream te bekijken, vanaf de aangekondigde datum en tijd. Vaak is een livestream nog 2 weken terug te kijken.
  • Vraag over de betaling? - In de meeste gevallen wordt de reservering via automatische incasso betaald. We nemen contact op voor een tweede kans als dit niet lukt. De betaling wordt meestal op maandag afgeschreven, een week na het plaatsen van de reservering, maar vaak niet eerder dan het kwartaal waarin het evenement plaatsvindt.
  • Antwoord niet gevonden? - Neem contact op als u een vraag heeft voor dat u wilt reserveren, of als u de reservering niet kunt vinden. U ontvangt doorgaans binnen 1-2 werkdagen een reactie. Hier onder kunt u reserveringen opzoeken.
  • Alle evenementen zijn Corona-proof - Bij alle aangeboden evenementen worden de actuele voorschriften van het RIVM opgevolgd. Wanneer de overheid nieuwe maatregelen aankondigt ontvangt u binnen enkele werkdagen bericht van de organisator wanneer deze maatregelen gevolgen hebben voor uw reservering.

Bedrijfsinformatie

Algemene Voorwaarden & Privacy Statement

Interticket

Bezoekadres (op afspraak):
Zielhorsterweg 71, 3813 ZX, Amersfoort

Postadres:
Mastboslaan 1, 3451 HP, Vleuten

Kamer van Koophandel nr. 30196833