Matthijn Buwalda – Sterrenhemel

IJsselstein, Het Fulcotheater, donderdag 12 december 2024, 20:00 - 22:30 uur

Info
Tickets
Contact

Met een fonkelnieuw programma staat Matthijn vanaf komend najaar weer in de theaters! Samen met zijn band, zijn nieuwe album ‘Sterrenhemel’, een paar geliefde oude liedjes en zijn verhalen trekt hij het land in.

‘Sterrenhemel’ is een lichtgevende, muzikale reis. Tussen de liedjes door mijmert Matthijn hardop over het alledaagse leven en alles wat dat zo bijzonder maakt. Ontwapenend, grappig, soms ontroerend, maar ook schaamteloos hoopvol. Want onder de sterrenhemel vindt Matthijn de moed om steeds vaker omhoog te kijken.

Kom een avond naar het theater en geniet samen met Matthijn en zijn band van dit prachtige nieuwe programma.

De voorgaande theatertour werd gewaardeerd met het cijfer 9,6.

Enkele reacties van bezoekers:

“Het was fantastisch! Een mooi opgebouwd verhaal, prachtige liedjes, goede humor en mooie doordenkers.”

“Het was alweer een geweldige voorstelling. Ik weet niet hoe Matthijn het voor elkaar krijgt iedere keer weer een gevoelige snaar te raken én tegelijk me zo laat lachen. Maar ik heb wel een vermoeden waar dat talent vandaan komt. Heel erg genoten!”

“Wat een bijzonder mooie avond! Ontzettend bemoedigend en heel veel was precies wat wij nodig hadden op dat moment! ❤️”

Data en locaties

Matthijn Buwalda

Matthijn Buwalda probeert het leven te vangen in liedjes! Al sinds 2006 is de zanger/liedschrijver onderweg met zijn Nederlandstalige liederen, en steeds meer mensen ontdekken zijn muziek die het beste te omschrijven is als een kruising tussen kleinkunst en Nederpop. Begonnen met optredens in kerken maakte hij in 2012 de overstap naar het theater. Het resultaat tot nu toe: vijf uitverkochte theatertours en een snelgroeiend publiek dat de steeds groter wordende zalen vult.

Het Algemeen Dagblad schreef in 2022 over Matthijn: ‘Er zijn maar weinig zangers die met Nederlandstalig repertoire recht je hart in kunnen zingen. Matthijn Buwalda is zo iemand.’Uitgelicht

Landelijke conferentie Veilige Kerk

Conferentie over het (h)erkennen, voorkomen en aanpakken van grensoverschrijdend gedrag binnen de kerk en huiselijk geweld.

Zomerconcert NPhU o.l.v. Johannes Leertouwer

Op zaterdag 20 juli in de Nicolaikerk in Utrecht, of bij goed weer buiten in de prachtige tuin achter de kerk.

Ars Musica: Fanny en Felix

Felix Mendelssohn en zijn zus Fanny hadden een muzikale zielsrelatie. Ars Musica plaatst Fanny waar ze hoort: tussen de groten van haar tijd.


Algemene voorwaarden en Privacy statement • KVK 30196833