Kerstvoorstelling: De Coupé

Vrijdag 15 december 2023, 19:30 - 21:00 uur

Apeldoorn, Gebouw 055

Kerstvoorstelling: De Coupé

Apeldoorn, Gebouw 055, vrijdag 15 december 2023, 19:30 - 21:00 uur

Info

Reserveer op tijd, het aantal plaatsen is beperkt.
Twee weekenden: vrijdag, zaterdag en zondag. Op vrijdag geen middagvoorstelling.

Kerst met Upstream: De Coupé
Zin om deze Kerst te genieten van meeslepend muzikaal theater? De Kerstshows van Upstream trekken elk jaar meer dan 10.000 unieke bezoekers en dat is niet voor niks!

Ook dit jaar pakt Upstream weer flink uit, met het theaterstuk De Coupé. Met daarin o.a. musicalster Jonathan Vroege (bekend van hoofdrollen in The Lion King, Aladdin en Grease), mediamaker Ben Ketting, en zangeres Sera Noa.

Gratis toegankelijk (reserveren verplicht)
De Kerstshows van Upstream zijn gratis toegankelijk. Neem dus gerust mensen mee (vergeet geen gratis kaartjes voor hen te reserveren). Buren, collega’s, vrienden; iedereen is welkom! Voor de kinderen tot 10 jaar is er tijdens de middagvoorstellingen een kinderprogramma. Voor de allerkleinsten (tot 2,5 jaar) is er liefdevolle oppas.

Over De Coupé
Wat zou jij doen als je een uitnodiging krijgt om op een trein te stappen met een onbekende eindbestemming? In De Coupé overkomt dit een groep reizigers. Ze hebben allemaal een bijzondere uitnodiging ontvangen voor een bijzondere treinreis naar een groots evenement dat hun leven op zijn kop zal zetten.

De verwachtingen van de 7 reizigers zijn hooggespannen, terwijl onderweg de gebeurtenissen over elkaar heen buitelen.