Trinity Kerststallen Tour 2023

Zaterdag 23 december 2023, 20:00 - 22:30 uur

Putten, Hippisch Verband

Trinity Kerststallen Tour 2023

Putten, Hippisch Verband, zaterdag 23 december 2023, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Froukje
Wat een feest! Echt genoten van begin tot het eind!! Goed begin van de kerstvakantie zo.
Petra Jongejan
Super mooi concert en ik heb echt genoten. Het is voor iedereen een super goede aanrader.
Bert & Lia Met Dirk
Geweldig mooi feest!! God loven en prijzen op deze manier is geweldig!! Wij hebben intens genoten!!
Manon
Een fantastische show!! Natuurlijk niet anders verwacht, want het is altijd geweldig om hier naartoe te gaan. Gezelligheid met jong en oud!
Lydia Feenstra
Tof concert, goeie ambiance, eten en drinken vonden we behoorlijk (te) prijzig maar dat is dan ook het enige minpuntje
Lies
Wat een heerlijke start van kerst!! Top feest!
Ingeborg
Zoals altijd, een hemels feestje. Kerst swingend inluiden, het kan niet beter.
Corine
Wat was het weer een fantastisch hemels feestje!! Geweldig van genoten! Bedankt voor wie jullie zijn en wat jullie brengen!
Saskia
Geweldig fantastisch feest was ‘t weer!
Jolanda
Wat een feest was het! Supermooie avond! Kan niet wachten op volgende jaar, we gaan zeker weer.

Info

Kom samen met je familie of vrienden ook dit jaar weer naar de Trinity Kerststallen Tour: dé plek om samen op te laden voor kerst!

Zing mee uit volle borst, swing erop los en geniet van hapjes en drankjes terwijl je op de toonhoogte komt voor Kerst.

Je kunt kiezen uit een gezinskerstfeest in de middag of voor het avondvullend programma (of allebei ????). De Kerststallentour van Trinity is uitgegroeid tot een ongekend feest dat je niet wilt missen!

“Voor ons is het zo bijzonder het goede nieuws van Kerst met zoveel mensen te mogen vieren. Met onze nieuwe single 'Together We Believe' staan we stil bij het sámen van geloven. Bij de God die ons in relatie tot hem en tot elkaar heeft geschapen. Tijdens de concerten vieren we dan ook samen het wereld veranderde wonder van Jezus in de kribbe! En dit jaar gaan we alles geven omdat we volgend jaar een jaartje overslaan. We pakken extra uit met onder andere een black gospel koor en te gekke medleys.” aldus leadzanger Elbert Smelt

Kom volop Kerst vieren met Trinity tijdens 12 shows in 7 tot kerststal omgebouwde maneges door heel het land! Met energieke medleys en betoverende verstilde momenten.

Er is allerlei lekkers zoals speciaal bier en chocolademelk. En wat dacht je van wafels of frieten terwijl je luistert naar mooie kerstliedjes? En als het feest losbarst kun je je warm dansen en zingen met Trinity songs en met kerstliedjes uit heel de wereld.

Trinity speelt op twee boerenkarren en de concerten gaan door, wat de temperatuur ook doet. Dus dikke jassen aan en knallen!

⚠️ LET OP: volgend jaar doet Trinity het anders dan anders! Omdat de band 20 jaar bestaat, willen ze dat samen met jou vieren tijdens de Jubileum Tour. Er zal dan geen kerststallentour zijn. Dus wees erbij en boek nú!

✅ KORTING: als je vóór 21 september je kaarten reserveert, ontvang je ook nog eens een leuke Early Bird korting van ons. Laat 'm niet lopen!