Trinity Kerststallen Tour 2023

Putten, Hippisch Verband, zaterdag 23 december 2023, 16:00 - 17:00 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Trinity voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Pauline
Fantastisch, wat een feest! Perfecte start van het kerstweekend; samen met een grote groep vrienden enorm genoten!
Familie Arendsen
Was super gezellig! Fantastische muziek! Een fijne sfeer! Super gave start. Het kinderkoortje was zo schattig!
Dennis
Mooi feest, kinderen vonden het geweldig!!
Kees Jochemsen
Vrolijk repertoire voor jong en oud Genieten!! Prachtig om ook het enthousiasme van het jongerenkoortje te zien
Mirjam
Wat een feestje; Trinity weet de blijdschap die hoort bij de geboorte van Jezus als een spetterend feest inclusief kerstsfeer te brengen!

Info

Kom samen met je familie of vrienden ook dit jaar weer naar de Trinity Kerststallen Tour: dé plek om samen op te laden voor kerst!

Zing mee uit volle borst, swing erop los en geniet van hapjes en drankjes terwijl je op de toonhoogte komt voor Kerst.

Je kunt kiezen uit een gezinskerstfeest in de middag of voor het avondvullend programma (of allebei ????). De Kerststallentour van Trinity is uitgegroeid tot een ongekend feest dat je niet wilt missen!

“Voor ons is het zo bijzonder het goede nieuws van Kerst met zoveel mensen te mogen vieren. Met onze nieuwe single 'Together We Believe' staan we stil bij het sámen van geloven. Bij de God die ons in relatie tot hem en tot elkaar heeft geschapen. Tijdens de concerten vieren we dan ook samen het wereld veranderde wonder van Jezus in de kribbe! En dit jaar gaan we alles geven omdat we volgend jaar een jaartje overslaan. We pakken extra uit met onder andere een black gospel koor en te gekke medleys.” aldus leadzanger Elbert Smelt

Kom volop Kerst vieren met Trinity tijdens 12 shows in 7 tot kerststal omgebouwde maneges door heel het land! Met energieke medleys en betoverende verstilde momenten.

Er is allerlei lekkers zoals speciaal bier en chocolademelk. En wat dacht je van wafels of frieten terwijl je luistert naar mooie kerstliedjes? En als het feest losbarst kun je je warm dansen en zingen met Trinity songs en met kerstliedjes uit heel de wereld.

Trinity speelt op twee boerenkarren en de concerten gaan door, wat de temperatuur ook doet. Dus dikke jassen aan en knallen!

⚠️ LET OP: volgend jaar doet Trinity het anders dan anders! Omdat de band 20 jaar bestaat, willen ze dat samen met jou vieren tijdens de Jubileum Tour. Er zal dan geen kerststallentour zijn. Dus wees erbij en boek nú!

✅ KORTING: als je vóór 21 september je kaarten reserveert, ontvang je ook nog eens een leuke Early Bird korting van ons. Laat 'm niet lopen!