Trinity Kerststallen Tour 2023

Vrijdag 22 december 2023, 20:00 - 22:30 uur

Bennekom, Manege de Foliohoeve

Trinity Kerststallen Tour 2023

Bennekom, Manege de Foliohoeve, vrijdag 22 december 2023, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Gerrie
Wat een kerstfeest! De solo's van Niek sprongen er positief uit, zowel op drum (geweldige openingsact!) als in zang. En natuurlijk het tomeloze enthousiasme van Elbert. Ook de dansers/zangers geven het geheel weer een extra dimensie. Jullie zetten met z'n allen echt een muzikaal hoogstandje neer! Echt iets om trots op te zijn en enorm van te genieten. Dank dat we mogen delen daarin! Voor nu liefdevolle dagen met jullie families gewenst!
Esther
Heerlijk feestje!
Jan Christiaan
Was weer een fantastisch hemels feestje!
Astrid
Superleuk Kerststalfeestje! Ik heb weer genoten!
Alex
Geweldige avond gehad! Met mijn ouders geweest. Mijn vader was eigenlijk niet fit genoeg, we zouden even kort gaan, maar hij hield het veel langer vol dan verwacht (einde net niet meegemaakt), we hebben allemaal enorm genoten! Prachtige locatie en aankleding, fantastische muziek! Dank!

Info

Kom samen met je familie of vrienden ook dit jaar weer naar de Trinity Kerststallen Tour: dé plek om samen op te laden voor kerst!

Zing mee uit volle borst, swing erop los en geniet van hapjes en drankjes terwijl je op de toonhoogte komt voor Kerst.

De Kerststallentour van Trinity is uitgegroeid tot een ongekend feest dat je niet wilt missen!

“Voor ons is het zo bijzonder het goede nieuws van Kerst met zoveel mensen te mogen vieren. Met onze nieuwe single 'Together We Believe' staan we stil bij het sámen van geloven. Bij de God die ons in relatie tot hem en tot elkaar heeft geschapen. Tijdens de concerten vieren we dan ook samen het wereld veranderde wonder van Jezus in de kribbe! En dit jaar gaan we alles geven omdat we volgend jaar een jaartje overslaan. We pakken extra uit met onder andere een black gospel koor en te gekke medleys.” aldus leadzanger Elbert Smelt

Kom volop Kerst vieren met Trinity tijdens 12 shows in 7 tot kerststal omgebouwde maneges door heel het land! Met energieke medleys en betoverende verstilde momenten.

Er is allerlei lekkers zoals speciaal bier en chocolademelk. En wat dacht je van wafels of frieten terwijl je luistert naar mooie kerstliedjes? En als het feest losbarst kun je je warm dansen en zingen met Trinity songs en met kerstliedjes uit heel de wereld.

Trinity speelt op twee boerenkarren en de concerten gaan door, wat de temperatuur ook doet. Dus dikke jassen aan en knallen!

⚠️ LET OP: volgend jaar doet Trinity het anders dan anders! Omdat de band 20 jaar bestaat, willen ze dat samen met jou vieren tijdens de Jubileum Tour. Er zal dan geen kerststallentour zijn. Dus wees erbij en boek nú!

✅ KORTING: als je vóór 21 september je kaarten reserveert, ontvang je ook nog eens een leuke Early Bird korting van ons. Laat 'm niet lopen!