Trinity Kerststallen Tour 2023

Zaterdag 16 december 2023, 20:00 - 21:45 uur

Dordrecht, Rijvereniging Dubbeldam

Trinity Kerststallen Tour 2023

Dordrecht, Rijvereniging Dubbeldam, zaterdag 16 december 2023, 20:00 - 21:45 uur

Reacties van bezoekers

Pieter
Wat was het een feest ????????
San
Echt weer een geweldig Feestje!! 1 nadeel, de bas stond voorin deze keer écht te hard, hierdoor hoorde je helaas de zang en melodie wat minder goed. Dit was vorig jaar beter afgesteld. Maar dat mocht zeker de pret niet drukken!! Het was echt weer heerlijk om bij te zijn! Wat een aanrader
Marja
Het was weer een feestje! Enorm genoten. We hadden vrienden Meegenomen die voor het eerst gingen. Die vonden het ook geweldig!
Rachab
Het is een feest om met zoveel mensen het wonder van kerst 'te vieren. Met fantastische muziek, muzikanten en zangers. Bedankt om jullie talenten met ons te delen.
Francien
Het Kerststal concert was echt ZO cool! Heb enorm genoten van dit prachtige muzikale feestje en de geweldige kerstsfeer in de manege.
Coert
Feest met hoofdletter F! ???? thanks!
Wouter
Geweldig!
Simone
Het was weer een geweldig feestje in Dordrecht, een ramvolle manege; de guys van Trinity hebben zichzelf weer overtroffen door verrassende medleys van Kerst-golden oldies met prachtige lichteffecten en een drummer boy op de achtergrond. Genieten en helemaal in de kerststemming komen!
Iris
Ontzettend gaaf concert, enorm afwisselend met leuke gastmuzikanten. Enorm genoten met het hele gezin en vrienden. Er is geen betere manier om je kerst te beginnen. En die gasten worden nog steeds beter,ongelooflijk!
Franciska
Het was een heerlijke avond met een heerlijke energie en vol bemoediging en hoop. Bedankt voor een mooie avond.

Info

Kom samen met je familie of vrienden ook dit jaar weer naar de Trinity Kerststallen Tour: dé plek om samen op te laden voor kerst! Zing mee uit volle borst, swing erop los en geniet van hapjes en drankjes terwijl je op de toonhoogte komt voor Kerst. Dit jaar maakt een black gospelkoor het feestje extra compleet!

Je kunt kiezen uit een gezinskerstfeest in de middag of voor het avondvullend programma (of allebei). De Kerststallentour van Trinity is uitgegroeid tot een ongekend feest dat je niet wilt missen!

“Voor ons is het zo bijzonder het goede nieuws van Kerst met zoveel mensen te mogen vieren. Met onze nieuwe single 'Together We Believe' staan we stil bij het sámen van geloven. Bij de God die ons in relatie tot hem en tot elkaar heeft geschapen. Tijdens de concerten vieren we dan ook samen het wereld veranderde wonder van Jezus in de kribbe! En dit jaar gaan we alles geven omdat we volgend jaar een jaartje overslaan. We pakken extra uit met onder andere een black gospel koor en te gekke medleys.” aldus leadzanger Elbert Smelt

Kom volop Kerst vieren met Trinity tijdens 12 shows in 7 tot kerststal omgebouwde maneges door heel het land! Met energieke medleys en betoverende verstilde momenten.

Er is allerlei lekkers zoals speciaal bier en chocolademelk. En wat dacht je van wafels of frieten terwijl je luistert naar mooie kerstliedjes? En als het feest losbarst kun je je warm dansen en zingen met Trinity songs en met kerstliedjes uit heel de wereld.

Trinity speelt op twee boerenkarren en de concerten gaan door, wat de temperatuur ook doet. Dus dikke jassen aan en knallen!

⚠️ LET OP: volgend jaar doet Trinity het anders dan anders! Omdat de band 20 jaar bestaat, willen ze dat samen met jou vieren tijdens de Jubileum Tour. Er zal dan geen kerststallentour zijn. Dus wees erbij en boek nú!

✅ Als je nu member wordt, krijg je 3 (!) gratis tickets voor de Kerststallentour. En dat is niet alles, je krijgt ook nog andere leuke extra’s! Meer info over het membership kun je vinden bij de tickets.