Trinity Kerststallen Tour 2023

Oudewater, De Hollandsche IJsselruiters, zaterdag 9 december 2023, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Trinity voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Nicky
Het is altijd samen met Trinity een feestje bouwen en genieten onderling als gelovigen. Ook met de voorlopige even laaste Kerststallentour 2023 voor hun jubileum jaar was en is deze dag een top en feestelijk Kerststallentour zo vlak voor kerst. Het zijn echte lieve en betrokken personen 1 voor 1 die bereid zijn kort met wat fans contact willen te maken en hebben. Geweldige avond gehad!
Ria
Samen geloven, samen zingen en samen genieten van een prachtige avond met Trinity! Lieve band, bedankt!
Pedro
Wat een feest was het weer met Trinity, met die eigentijdse muziek waarbij je niet stil kan blijven staan. Samen met mijn dochter een geweldige avond gehad. Zelfs de catering buiten vierde het allemaal mee en bleef ook gezellig en vrolijk tot het einde. Dankjewel voor deze geweldige avond.

Info

Kom samen met je familie of vrienden ook dit jaar weer naar de Trinity Kerststallen Tour: dé plek om samen op te laden voor kerst!

Zing mee uit volle borst, swing erop los en geniet van hapjes en drankjes terwijl je op de toonhoogte komt voor Kerst.

Je kunt kiezen uit een gezinskerstfeest in de middag of voor het avondvullend programma (of allebei ????). De Kerststallentour van Trinity is uitgegroeid tot een ongekend feest dat je niet wilt missen!

“Voor ons is het zo bijzonder het goede nieuws van Kerst met zoveel mensen te mogen vieren. Met onze nieuwe single 'Together We Believe' staan we stil bij het sámen van geloven. Bij de God die ons in relatie tot hem en tot elkaar heeft geschapen. Tijdens de concerten vieren we dan ook samen het wereld veranderde wonder van Jezus in de kribbe! En dit jaar gaan we alles geven omdat we volgend jaar een jaartje overslaan. We pakken extra uit met onder andere een black gospel koor en te gekke medleys.” aldus leadzanger Elbert Smelt

Kom volop Kerst vieren met Trinity tijdens 12 shows in 7 tot kerststal omgebouwde maneges door heel het land! Met energieke medleys en betoverende verstilde momenten.

Er is allerlei lekkers zoals speciaal bier en chocolademelk. En wat dacht je van wafels of frieten terwijl je luistert naar mooie kerstliedjes? En als het feest losbarst kun je je warm dansen en zingen met Trinity songs en met kerstliedjes uit heel de wereld.

Trinity speelt op twee boerenkarren en de concerten gaan door, wat de temperatuur ook doet. Dus dikke jassen aan en knallen!

⚠️ LET OP: volgend jaar doet Trinity het anders dan anders! Omdat de band 20 jaar bestaat, willen ze dat samen met jou vieren tijdens de Jubileum Tour. Er zal dan geen kerststallentour zijn. Dus wees erbij en boek nú!

✅ KORTING: als je vóór 21 september je kaarten reserveert, ontvang je ook nog eens een leuke Early Bird korting van ons. Laat 'm niet lopen!