Matthijn Buwalda - solotour

Donderdag 18 januari 2024, 20:30 - 22:00 uur

Enschede, Theater Concordia

Matthijn Buwalda - solotour

Enschede, Theater Concordia, donderdag 18 januari 2024, 20:30 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Ellen
Was een supermooi optreden met zeker een lach en pakkende teksten. Dank je wel.
Lydia Pals
Het was prachtig. Genoten van zijn muzikale talent. Prachtig geschreven en gezongen liedjes en ook de verhalen erbij maakte het echt af. Geweldig!
Jaap En Irene
We hebben genoten van zijn stem, creatieve manier van liedjes schrijven en het is ook inhoudelijk sterk. Het zet je tot nadenken, laat je wegdromen en het maakt je bewust van het gewone alledaagse leven dat zo waardevol is. Het geeft mooie input voor goede gesprekken. Wat een talent!
Hetty
We hebben genoten; prachtige teksten, poëtisch haast en soms schurend...Matthijn, ga zo door en kom terug in Eanske, liefst in deze mooie ambiance!
Wilma
Prachtige avond genoten van de muziek en de verhalen
Linda
Sterke en inspirerende teksten, grappige en ontroerende verhalen, heel knap gedaan, zo groot in het kleine. Het was een mooie avond, met veel stof tot nadenken. Van mij had het nog langer mogen duren, maar afsluiten met 'Zo wil ik leven' was mooi!
Ivo Schoemaker
Mooie liedjes gezongen en geweldige alle daagse dingen die gewoon heel herkenbaar zijn vertelde hij. Kortom heb genoten van de avond. Het voelt alsof je tegen iemand praat en dit soort alle daagse dingen verteld. En hij verteld het alsof je het zelf eigenlijk zou kunnen hebben meegemaakt of hebt meegemaakt. En dat op een wat humoristische manier ook.

Info

Dit najaar gaat Matthijn Buwalda voor het eerst solo op tour! Tijdens de ‘Matthijn in het klein’ avonden neemt hij je mee terug naar de basis. Een stem en een instrument, een ongedwongen sfeer, met elkaar de liedjes beleven zoals ze ook ontstaan zijn: in het klein. De avonden zullen aanvoelen als uit de hand gelopen huiskamerconcerten.

De liedjeslijst van ‘Matthijn in het klein’ wordt een feest van herkenning. Matthijn zingt zijn meest geliefde liedjes en begeleid zichzelf daarbij op gitaar en piano. Ook krijg je vast een voorproefje van een aantal nieuwe nummers en uiteraard ontbreken de verhalen tussen de liedjes door niet.

Reserveer snel je plek en kom meegenieten van een van deze unieke concerten!

De voorgaande theatertour werd gewaardeerd met het cijfer 9,4.

Enkele reacties van bezoekers:

“Van de eerste tot de laatste noot genoten. Ik kan dit iedereen aanbevelen!”

“Wat een bijzonder mooie avond! Ontzettend bemoedigend en heel veel was precies wat wij nodig hadden op dat moment!”

“Als liedjesschrijver op eenzame hoogte, als verhalenverteller innemend, als muzikant verrassend nieuw. Als toeschouwer genoten.”