Matthijn Buwalda - solotour

Donderdag 14 december 2023, 20:30 - 22:00 uur

Amersfoort, St. Franciscus Xaverius

Matthijn Buwalda - solotour

Amersfoort, St. Franciscus Xaverius, donderdag 14 december 2023, 20:30 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Marc
Het was een prachtige avond! Matthijns songteksten zijn geweldig en in deze intieme setting kwam het absoluut tot zijn recht. Enorme aanrader!
Alie
Wat was het weer en mooi voorsteling met altijd pakkende teksten we hebben genoten
Nelleke
Wat een talent en zo bijzonder om zo de dingen die iedereen bezighouden te verwoorden en te bezingen. En daardoor zoveel mensen bemoedigt. Geraakt en genoten. Dankjewel Matthijn
Bert
Het was een hele mooie avond, waarin Matthijn afwisselend vertelde en zong. Zeer geslaagde avond. Mooi en bijzonder om te ervaren hoe zijn teksten je zo kunnen raken.

Info

Dit najaar gaat Matthijn Buwalda voor het eerst solo op tour! Tijdens de ‘Matthijn in het klein’ avonden neemt hij je mee terug naar de basis. Een stem en een instrument, een ongedwongen sfeer, met elkaar de liedjes beleven zoals ze ook ontstaan zijn: in het klein. De avonden zullen aanvoelen als uit de hand gelopen huiskamerconcerten.

De liedjeslijst van ‘Matthijn in het klein’ wordt een feest van herkenning. Matthijn zingt zijn meest geliefde liedjes en begeleid zichzelf daarbij op gitaar en piano. Ook krijg je vast een voorproefje van een aantal nieuwe nummers en uiteraard ontbreken de verhalen tussen de liedjes door niet.

Reserveer snel je plek en kom meegenieten van een van deze unieke concerten!

De voorgaande theatertour werd gewaardeerd met het cijfer 9,4.

Enkele reacties van bezoekers:

“Van de eerste tot de laatste noot genoten. Ik kan dit iedereen aanbevelen!”

“Wat een bijzonder mooie avond! Ontzettend bemoedigend en heel veel was precies wat wij nodig hadden op dat moment!”

“Als liedjesschrijver op eenzame hoogte, als verhalenverteller innemend, als muzikant verrassend nieuw. Als toeschouwer genoten.”