Matthijn Buwalda - solotour

Woensdag 22 november 2023, 20:30 - 22:00 uur

Apeldoorn, Orpheus

Matthijn Buwalda - solotour

Apeldoorn, Orpheus, woensdag 22 november 2023, 20:30 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Marcel En Leroy
Verrassend leuk, vooral de verhalen tussendoor met veel humor. Mooie zang met prachtige teksten die je weten te raken. Kortom genoten!!
Marjan
We hebben genoten! Van de prachtige teksten, de muziek, zijn zang en niet in de laatste plaats Matthijns geweldige vertelkunst. Wat een heerlijke humor!
Saskia
Heerlijke voorstelling weer, met mooie liedjes, oud en nieuw en heerlijk gelachen om de (herkenbare) situaties die Matthijn tussendoor verteld. Genoten!
Monique
Ik heb genoten!!! De liedjes van Matthijn weten me altijd diep te raken. Nu ook weer. Het was fijn om Matthijn live te zien, ik had hem niet eerder live gezien. Hij is een mooi mens. Bedankt Matthijn!
Ronald
Hij was weer GENIAAL…!!

Info

Dit najaar gaat Matthijn Buwalda voor het eerst solo op tour! Tijdens de ‘Matthijn in het klein’ avonden neemt hij je mee terug naar de basis. Een stem en een instrument, een ongedwongen sfeer, met elkaar de liedjes beleven zoals ze ook ontstaan zijn: in het klein. De avonden zullen aanvoelen als uit de hand gelopen huiskamerconcerten.

De liedjeslijst van ‘Matthijn in het klein’ wordt een feest van herkenning. Matthijn zingt zijn meest geliefde liedjes en begeleid zichzelf daarbij op gitaar en piano. Ook krijg je vast een voorproefje van een aantal nieuwe nummers en uiteraard ontbreken de verhalen tussen de liedjes door niet.

Reserveer snel je plek en kom meegenieten van een van deze unieke concerten!

De voorgaande theatertour werd gewaardeerd met het cijfer 9,4.

Enkele reacties van bezoekers:

“Van de eerste tot de laatste noot genoten. Ik kan dit iedereen aanbevelen!”

“Wat een bijzonder mooie avond! Ontzettend bemoedigend en heel veel was precies wat wij nodig hadden op dat moment!”

“Als liedjesschrijver op eenzame hoogte, als verhalenverteller innemend, als muzikant verrassend nieuw. Als toeschouwer genoten.”