Trinity Pubs & Clubs tour

Dordrecht, Merz, woensdag 17 mei 2023, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Trinity voor nieuwe data.

Info

Trinity trekt er dit seizoen op uit met nieuw repertoire en met een nieuw concept! Tijdens hun Pubs & Clubs tour gaan de voetjes zo hard van de vloer dat het dak eraf vliegt. Feest, dansen en een ongekend hoopvol avondje uit in een stad bij jou in de buurt. Kijk snel waar en wanneer ze bij jou in de buurt de tent afbreken.

Sinds 2017 hebben de mannen van Trinity al niet meer een pop-tour gedaan, dus dat wordt hoog tijd. In de pubs kun je komen genieten van een avondje onvervalste livemuziek en sfeer terwijl de bar gezellig open is. Meezingen en swingen dus. En verbroedering alom.

Wil je wat groter uitpakken en Trinity PLUS toeters en bellen horen: Dan zijn de clubs misschien meer je ding. Dit worden hemelse feestjes vol groove en goeie vibes die je hoe dan ook in beweging zetten. Met altijd een gezonde dosis hoop en liefde.

Het leuke aan deze tour: Alle avonden zijn weer uniek. Elke plek vraagt weer om een andere aanpak en wordt een avontuur. Alle lievelingsnummers komen langs, inclusief wat verassende oldies als ‘Satellite Television’ en ‘Extranjero’. En er is nieuw repertoire: Trinity Street en materiaal waar de band nu nog aan werkt en wat op deze tour voor het eerst te horen is.

Trinity: We zien er naar uit iedereen weer te zien in een ongedwongen setting en samen op te laden. Dit wordt een feest!