Theatertour Matthijn Buwalda: Bang voor niks

Dinsdag 1 november 2022, 20:00 - 22:30 uur

Houten, Theater aan de Slinger

Theatertour Matthijn Buwalda: Bang voor niks

Houten, Theater aan de Slinger, dinsdag 1 november 2022, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Leen Boon
Fantastisch!! Ontroerend en bemoedigend laatste lied. Ergens nog wel een Halleluja!!
Kees
Altijd weer fijn om de liedjes live te horen! Was een mooi en toffe avond!
Imkje Oros
Geweldig!! Prachtige teksten, oneliners, mooie zkwetsbare gedeeltes, maar ook erg grappig en veel moeten lachen. Hele mooie liedjes! Een echt, met recht, heerlijk avondje uit! En een beetje therapie... heel erg bedankt!
Mira
Fantastisch ! Warm, kwetsbaar maar ik heb ook zitten schateren van het lachen. Muziek en band ook echt top !
Mirjam
Geen juiste woorden voor zoveel woorden. Parels van nummers, meester verteller, lach en een traan. Erg getalenteerde muzikanten! Ook genoten van de onderlinge wisselwerking van de band! Mooi om te zien. Een geslaagd verjaardagscadeau voor manlief waar ikzelf van mee kon genieten! Bedankt!
Jolien
Top avond. Heerlijke muziek, rake teksten. Mooie woorden. Fantastische band! Bedankt!
Marjolein
Dank je wel voor de fijne avond! Genoten van alles!

Info

Onbezorgd reserveren: bij verplaatsing, annulering of toegangsbeperkingen krijg je de keuze tussen een voucher of geld terug.

Komend najaar is Matthijn Buwalda opnieuw te vinden in de theaters! Gewapend met het nieuwe album ‘Bang voor niks’, een aantal geliefde oude liedjes en natuurlijk zijn verhalen reist hij het land door.

'Bang voor niks' is een programma barstensvol muziek. Tussendoor neemt Matthijn je mee in eerlijke, ontroerende en grappige verhalen achter de liedjes. Het is de tussenstand in het leven van een held op sokken. Schaamteloos hoopvol, vaak verwonderd en, hoe donker het ook wordt, altijd op zoek naar lichtpuntjes van liefde, geloof en samenheid.

Trakteer jezelf dit najaar op een prachtige en hoopvolle avond in een theater bij jou in de buurt en kom meegenieten van ‘Bang voor niks.’

Bang voor niks is een vervolg op de theatertours Lichtjes in de Mist, Hotel de Hoop en Rechtop Mens. De voorstellingen van Matthijn worden hooggewaardeerd door het publiek. Hieronder worden een aantal reacties weergegeven.

Bezoekersreacties vorige theatertour:

We hebben weer ouderwets genoten van Matthijn, serieus en grappig tegelijk. De liedjes zijn ook heel mooi en persoonlijk en de band is supergoed. - Johan

Een aanrader! Een hele mooie boodschap in een voorstelling waarbij je moet huilen van het lachen, maar ook om de emotie. - Annelies

Mooie eerlijke nummers en verhalen met veel herkenbaarheid en humor. Een geweldige avond uit met een diepere boodschap. - Matthijs