Theatertour Matthijn Buwalda: Bang voor niks

Ede, Cultura, woensdag 16 november 2022, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Matthijn Buwalda voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Geke
Ook deze voorstelling was weer prachtig! Mooie liedjes met teksten die raken en je doen nadenken. Herkenbare situaties. Matthijn brengt het geweldig goed. Mooi programma met afwisselend rustige en drukkere, vrolijke liedjes. Een geweldige band! Het was een mooi geheel!
Mariëlle
We hebben enorm genoten van de show. Heerlijke muziek, mooie teksten, uitgevoerd door fantastische musicanten! Van iets emotioneels naar een schaterlach en weer terug met beide benen op de grond, de voorstelling zat goed in elkaar.
Nienke
Ontroerend, grappig en zooo mooi! Genoten!
Tim
Als liedjesschrijver op eenzame hoogte, als verhalenverteller innemend, als muzikant in zijn band verrassend nieuw. Als toeschouwer genoten.
Stephanie
Top avond gehad! Mooie muziek/teksten, afgewisseld met heerlijk lachen en geraakt worden door de echtheid van het leven. Tof om te zien hoe jullie als team samenwerken.

Info

Onbezorgd reserveren: bij verplaatsing, annulering of toegangsbeperkingen krijg je de keuze tussen een voucher of geld terug.

Komend najaar is Matthijn Buwalda opnieuw te vinden in de theaters! Gewapend met het nieuwe album ‘Bang voor niks’, een aantal geliefde oude liedjes en natuurlijk zijn verhalen reist hij het land door.

'Bang voor niks' is een programma barstensvol muziek. Tussendoor neemt Matthijn je mee in eerlijke, ontroerende en grappige verhalen achter de liedjes. Het is de tussenstand in het leven van een held op sokken. Schaamteloos hoopvol, vaak verwonderd en, hoe donker het ook wordt, altijd op zoek naar lichtpuntjes van liefde, geloof en samenheid.

Trakteer jezelf dit najaar op een prachtige en hoopvolle avond in een theater bij jou in de buurt en kom meegenieten van ‘Bang voor niks.’

Bang voor niks is een vervolg op de theatertours Lichtjes in de Mist, Hotel de Hoop en Rechtop Mens. De voorstellingen van Matthijn worden hooggewaardeerd door het publiek. Hieronder worden een aantal reacties weergegeven.

Bezoekersreacties vorige theatertour:

We hebben weer ouderwets genoten van Matthijn, serieus en grappig tegelijk. De liedjes zijn ook heel mooi en persoonlijk en de band is supergoed. - Johan

Een aanrader! Een hele mooie boodschap in een voorstelling waarbij je moet huilen van het lachen, maar ook om de emotie. - Annelies

Mooie eerlijke nummers en verhalen met veel herkenbaarheid en humor. Een geweldige avond uit met een diepere boodschap. - Matthijs