Zomertour Sela 2022 - Toekomst vol van hoop

Gorinchem, Grote Kerk, zaterdag 22 oktober 2022, 20:00 - 22:15 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Sela voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Hanna
Ik was er met onze zoon van 9. Samen al een poos geleden gepland en hij had er zo'n zin in. Thuis heeft hij het niet altijd makkelijk en dit was een quality time momentje met mama. Terug in de auto zei hij....zal ik een geheimpje vertellen....ik moest een paar keer bijna huilen. Zo mooi vond hij het. En volgend jaar wil hij weer. Het was voor mij het tweede concert. Het eerste concert was buiten en nog met Kinga. We kenden niet alles, maar we zongen toch mee. Het was prachtig! Adrian en Frans, het allerbeste toegewenst en dank voor alles wat jullie voor Sela hebben gedaan.
Sija Van Noorloos-Schep
Genoten van het luisteren en meezingen van de prachtige liederen tot eer van Hem. Mooi om zo een te zijn als christenen en bemoedigd te worden, om lichtdrager te zijn in deze donkere wereld. Dat is onze roeping! Sela, ik bid jullie Gods zegen toe!
Wilma
Was een bijzondere avond! We hebben echt genoten.
Petra
Prachtig! We hebben enorm genoten. Vond de muziek wel wat hard staan, in dit gebouw. En jammer dat er weinig wc’s waren.
Tonnie Oosterom
Prachtig, professioneel en bemoedigend
Ilse
Genoten van een prachtig meezing concert. God was heel dichtbij! Bedankt Sela!
Cora
Prachtig concert met vele mooie liederen.
Karin
We hebben enorm genoten van het luisteren en zingen! Wat is het geweldig om met z'n allen God te aanbidden!
Sandra De Paus
Heel mooi concert,het nieuwe de mensen die we missen.
Siebold
Weer een mooi convent, nu in de prachtige oude kerk van Gorinchem. Iedere keer lijkt het weer mooiere, beter en professioneler te worden. En toch wordt het enthousiasme en de passie van de band er niet minder op. Pure klasse nadenkt.
Dikkie
Ik had een kaartje voor deze avond maar helaas was ik ziek ????
Tine
Wat een fantastisch concert. Zo mooi. , zo warm, zoveel liefde. In vrijheid samen zingen voor de Here????????
Romy
Het was erg Fantastisch. Zo genoten vanavond. Prachtig om dit weer zo te mogen doen met elkaar
Ans
Het was fantastisch ????mijn vriendin en ik hebben van alles genoten
Johan
Mooi concert... Genoten
Eva
Wat een mega mooi concert was het! Wij hebben echt genoten. Je werd er helemaal in meegenomen! Echt heel fijn!❤️
Maatje
Geweldige avond. De muziek,zang,samenzang. Heel mooi dat je als christenen zo lofprijzing mag ervaren.
Gertine
Wat een bemoediging en mooie zangavond! Zo mooi om te zien hoe jullie in muziek maar ook als personen met elkaar verweven zijn! Emotioneel afscheid ook#prachtig. Suc6 Ad en Frans! En Zijn zegen????
Robert
Het was weer een mooi concert die ik samen met mijn Schoonzus beleefd heb, ik ben al zes keer in de afgelopen jaren bij een van de concerten geweest én ik ga altijd weer met een fijn gevoel weer naar huis
Carina
Het was geweldig. Het dak ging eraf. Wij waren nog nooit naar een concert van Sela geweest. Zeker voor herhaling vatbaar. Wat stralen jullie een energie en enthousiasme uit, geweldig. Adrian en Frans succes met alles wat jullie na Sela gaan doen.

Info

Onbezorgd reserveren: bij verplaatsing, annulering of toegangsbeperkingen krijg je de keuze tussen een voucher of geld terug.

U geeft een toekomst vol van hoop;
Dat heeft U aan ons beloofd.
Niemand anders, U alleen,
Leidt ons door dit leven heen.

Eindelijk weer echt samen zingen… Om de kans hierop zo groot mogelijk te maken organiseert Sela een uitgebreide tour in de maanden mei, juni, september en oktober. Zoveel mogelijk kerken in dorpen en steden, zoveel mogelijk kans op hoopvolle (meezing)concerten.

Het thema van deze Sela-concerten is ‘Een toekomst vol van hoop’ en natuurlijk staat dit lied - net als veel andere geliefde Sela-liederen - op het programma. De concerten worden ook gebruikt om reacties bij nieuwe liederen te horen voor het volgende album dat in november wordt opgenomen.