Zomertour Sela 2022 - Toekomst vol van hoop

Amersfoort, Ontmoetingskerk (Hart van Vathorst), zaterdag 25 juni 2022, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Jaap
Sela bedankt! Wat een mooi en ontroerend concert. Samen zingen tot eer van God. Kerst , Pasen en Pinksteren in één avond. Bedankt, tot ziens!
Annemieke Sparla
Het was weer geweldig, zo intens, alle emoties mochten er ook zijn. En dan het samen zingen, hartverwarmend. Dank jullie wel!
Helianne Smith
Ik vond het superleuk en ik vond het vooral superleuk, omdat het mijn eerste concert (en ook van Sela) in mijn leven was.
Marc Bouman
Een geweldig mooi concert met oude en ook mooie nieuwe nummers. Je wordt erin meegesleept en vol enthousiasme terug naar huis gegaan. Sela bedankt en Gods zegen toegewenst
Anne
Wat een bijzonder concert! Een feestje met een lach en een traan. Ga zo door, Sela, Gods zegen ????????
Wim Van Rijnswou
Fijne avond met mooie liederen die je heerlijk mee kon zingen!
Tiny
Een mooi indrukwekkend en emotioneel concert Het heeft ond geraakt
Evelien Duijst
Super avond ❤️
Marinka
Wat een gave avond! Wat een mooie liederen, prachtige uitvoering en gewoon fantastisch concert!

Info

Veilig reserveren: Dit concert vindt plaats in een gunstige periode m.b.t. covid-19, er is ook geen toegangstest (1G) nodig. Indien coronamaatregelen toch roet in het eten gooien, wordt gekeken naar verplaatsing. Zowel bij verplaatsing van datum als eventuele annulering, krijg je de ruimte om het aankoopbedrag van je reservering retour te ontvangen.

U geeft een toekomst vol van hoop;
Dat heeft U aan ons beloofd.
Niemand anders, U alleen,
Leidt ons door dit leven heen.

Eindelijk weer echt samen zingen… Om de kans hierop zo groot mogelijk te maken organiseert Sela een uitgebreide tour in de maanden mei, juni, september en oktober. Zoveel mogelijk kerken in dorpen en steden, zoveel mogelijk kans op hoopvolle (meezing)concerten.

Het thema van deze Sela-concerten is ‘Een toekomst vol van hoop’ en natuurlijk staat dit lied - net als veel andere geliefde Sela-liederen - op het programma. De concerten worden ook gebruikt om reacties bij nieuwe liederen te horen voor het volgende album dat in november wordt opgenomen.

Sela

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens Sela's concerten worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Bladmuziek is gratis verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.


Bestel de CD rechtstreeks via Sela
en ondersteun daarmee hun missie.


Sela Samen zingen