Zomertour Sela 2022 - Toekomst vol van hoop

Ede, De Schuilplaats, vrijdag 24 juni 2022, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Marijke
Heel mooi, fijne liederen. Dankbaar om weer met volle borst mee te kunnen zingen.
Johan
Wat geweldig om samen te mogen zingen en te luisteren naar prachtige liederen over die toekomst vol van hoop! Een prachtig concert!
Sandra
Mooie, fijne liederen. Mooi om met elkaar te zingen.
Hannah
Heel gaaf, mooi concert❤️
Peter
Wat een bemoediging met zovelen te zingen tot Gods eer! Geweldig concert.
Ineke
Geweldige avond gehad, eindelijk weer mogen zingen. Prachtige liederen, samen een zijn
Elziene
Prachtig concert, fantastische liederen, interactie met publiek was erg spontaan en mooi, samen God groot maken, enthousiaste band, het was heel warm in de zaal ( je mocht niet drinken in de zaal) dat was jammer.
Koos
Wat was het weer een fantastische avond. Wat een enthousiasme, zoals vanouds. God alle eer!
Angelique
Zeer publieksgerichte band, uiterst sympathieke band en prachtige liederen gehoord. Ondanks de warmte een prachtige avond beleefd. Gods zegen aan de bandleden.

Info

Veilig reserveren: Dit concert vindt plaats in een gunstige periode m.b.t. covid-19, er is ook geen toegangstest (1G) nodig. Indien coronamaatregelen toch roet in het eten gooien, wordt gekeken naar verplaatsing. Zowel bij verplaatsing van datum als eventuele annulering, krijg je de ruimte om het aankoopbedrag van je reservering retour te ontvangen.

U geeft een toekomst vol van hoop;
Dat heeft U aan ons beloofd.
Niemand anders, U alleen,
Leidt ons door dit leven heen.

Eindelijk weer echt samen zingen… Om de kans hierop zo groot mogelijk te maken organiseert Sela een uitgebreide tour in de maanden mei, juni, september en oktober. Zoveel mogelijk kerken in dorpen en steden, zoveel mogelijk kans op hoopvolle (meezing)concerten.

Het thema van deze Sela-concerten is ‘Een toekomst vol van hoop’ en natuurlijk staat dit lied - net als veel andere geliefde Sela-liederen - op het programma. De concerten worden ook gebruikt om reacties bij nieuwe liederen te horen voor het volgende album dat in november wordt opgenomen.

Sela

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens Sela's concerten worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Bladmuziek is gratis verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.


Bestel de CD rechtstreeks via Sela
en ondersteun daarmee hun missie.


Sela Samen zingen