Zomertour Sela 2022 - Toekomst vol van hoop

Rouveen, Hervormde Kerk, vrijdag 17 juni 2022, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Theo
Mooie avond, lekker zingen. Fantastisch!
Simone
We hebben genoten. Ontroerend waren we van het nieuwe lied, de bomen die we missen...
Erica Schra
Het was een fantastische avond! Een prachtig repertoire, met veel bekende mooie liederen! Echt heerlijk om mee te mogen zingen!! Maar ook prachtig om er naar te luisteren!
Marian
Prachtige avond, met elkaar Gods grote naam geprezen, samenzang, beurtzang en nieuwe liederen geleerd! Supermooi
Rolanda Stegeman
Het was prachtig! Mooie liederen. Heerlijk gezongen!???? Dankbaar dat het weer kan!
Michiel
Fantastisch mooie avond, iedereen zong uit volle borst mee. Mooie nieuwe liederen

Info

Veilig reserveren: Dit concert vindt plaats in een gunstige periode m.b.t. covid-19, er is ook geen toegangstest (1G) nodig. Indien coronamaatregelen toch roet in het eten gooien, wordt gekeken naar verplaatsing. Zowel bij verplaatsing van datum als eventuele annulering, krijg je de ruimte om het aankoopbedrag van je reservering retour te ontvangen.

U geeft een toekomst vol van hoop;
Dat heeft U aan ons beloofd.
Niemand anders, U alleen,
Leidt ons door dit leven heen.

Eindelijk weer echt samen zingen… Om de kans hierop zo groot mogelijk te maken organiseert Sela een uitgebreide tour in de maanden mei, juni, september en oktober. Zoveel mogelijk kerken in dorpen en steden, zoveel mogelijk kans op hoopvolle (meezing)concerten.

Het thema van deze Sela-concerten is ‘Een toekomst vol van hoop’ en natuurlijk staat dit lied - net als veel andere geliefde Sela-liederen - op het programma. De concerten worden ook gebruikt om reacties bij nieuwe liederen te horen voor het volgende album dat in november wordt opgenomen.

Sela

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens Sela's concerten worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Bladmuziek is gratis verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.


Bestel de CD rechtstreeks via Sela
en ondersteun daarmee hun missie.


Sela Samen zingen