Zomertour Sela 2022 - Toekomst vol van hoop

Harderwijk, Grote Kerk, zaterdag 14 mei 2022, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Monique
Het was een geweldige avond. Samen met Sela en mijn beste vriendinnen God loven en grootmaken. Hoe Heerlijk is dat! Ook de nieuwere liederen konden we al grotendeels meezingen omdat ze tijdens Corona op sociale media voorbij waren gekomen. Het voelde allemaal weer als vanouds. Bedankt Sela!
Hopman
Geweldig mooi!
Joyce
Wat hebben we genoten van dit concert! Mooie afwisseling van bekende en nieuwe liederen. Hier gaan we nog lang van na genieten. :)
Maria
Het was een geweldige avond, om samen met mijn man en zoveel anderen te zingen tot Gods eer! Wat kan Sela mij raken tot diep in mijn hart, zo puur en zulke mooie mensen!
Aleida
Het was een prachtige avond. We hebben genoten van de mooie liederen. We hopen nog vaak bij een concert aanwezig te zijn.
Hans
Een mooi concert. Jammer dat het geluid in zo’n grote kerk verre van optimaal is. Zeker achterin moeilijk verstaanbaar door echo’s.
Henny
Samen met mijn vriendin hebben we genoten van deze avond . Heel bijzonder was het voor ons beiden :We waren erbij met het laatste concert toen de corona begon en nu weer bij het eerste concert na de corona!!
Albertina
Wat heerlijk om weer een live concert bij te wonen. Heerlijk gezongen, geluisterd het was PRACHTIG.
Matthias
Het was een prachtige concert, Fijn dat we weer met z n alle samen konden komen, we hebben heel erg genoten, bedankt
Greet
Wat een heerlijke avond ,na zo'n lange tijd in een overlade kerk samen zingen tot GODS eer Samen in de naam van Jezus .
Lianne
Super mooi! Of het nooit anders is geweest! Een mooie comeback! Jullie zaten er weer goed in.. Mooie oude nummers “in het begin was het woord” mooie opbouw en variatie.. Mijn dochter zei; wat kunnen ze zingen!! Maar man man wat een nachtegalen… jullie zingen als een klok..???? alle dank aan God de Vader dat we zó in Vrijheid kunnen zingen en Danken.????
Arjan
Prachtig! Fijn om weer zo een concert bij te mogen wonen! Dankjewel.
Paula
Wat was het weer geweldig om samen te kunnen zingen en te luisteren. Mooie compilatie van oude én nieuwe nummers raakten elkaar in Hoop voor de Toekomst. In een prachtige kerk kwam het spelen en zingen extra mooi uit. Ook de zang van de bezoekers klonk mooi. Dankbaar!
Hanneke
We hebben een super mooie avond gehad, prachtige liederen, ook nieuwe. Lekker meegezongen tot eer van onze God.
Corianne Kaptein-Locht
Het was genieten, het enthousiasme ook van de band. En fijn gezongen. Had me niet gerealiseerd dat het sedert lange tijd weer eerste concert met publiek was. Heerlijk dat wij daar dan bij waren. Ik was met mijn dochter, zij heeft ook genoten. Ik had wel last van een podiumlamp, maar de verlichting bracht ook sfeer.
Teus & Henriette
Wat was het weer geweldig! En...wat hebben jullie prachtig gezongen en ook zo enthousiast...geweldig!! Zo bijzonder en dankbaar om weer met een volle kerk samen te zingen en God groot te maken! BEDANKT!!
Pauline
Wat fantastisch om eindelijk weer samen te komen! Driedubbel genoten!!

Info

Veilig reserveren: Dit concert vindt plaats in een gunstige periode m.b.t. covid-19, er is ook geen toegangstest (1G) nodig. Indien coronamaatregelen toch roet in het eten gooien, wordt gekeken naar verplaatsing. Zowel bij verplaatsing van datum als eventuele annulering, krijg je de ruimte om het aankoopbedrag van je reservering retour te ontvangen.

U geeft een toekomst vol van hoop;
Dat heeft U aan ons beloofd.
Niemand anders, U alleen,
Leidt ons door dit leven heen.

Eindelijk weer echt samen zingen… Om de kans hierop zo groot mogelijk te maken organiseert Sela een uitgebreide tour in de maanden mei, juni, september en oktober. Zoveel mogelijk kerken in dorpen en steden, zoveel mogelijk kans op hoopvolle (meezing)concerten.

Het thema van deze Sela-concerten is ‘Een toekomst vol van hoop’ en natuurlijk staat dit lied - net als veel andere geliefde Sela-liederen - op het programma. De concerten worden ook gebruikt om reacties bij nieuwe liederen te horen voor het volgende album dat in november wordt opgenomen.

Sela

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens Sela's concerten worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Bladmuziek is gratis verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.


Bestel de CD rechtstreeks via Sela
en ondersteun daarmee hun missie.


Sela Samen zingen