Zomertour Sela 2022 - Toekomst vol van hoop

Hardenberg, De Levensbron, donderdag 9 juni 2022, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Leonie Kikkert
Het was weer fantastisch ???????? En dat in onze eigen kerk????
J Lotterman
Prachtig, heel fijn, muziek kwaliteit prima, zaal prima, koffie prima, cd verkoop dik Voormekaar ga zo door
Klaasje Hemstede
Mooi om weer een concert van sela mee te mogen maken. Was weer super mooie liederen, mooi gezongen. Ga zo door.
Jeannette
Fantastisch en dankbaar! Zo fijn om zo met elkaar te mogen, kunnen zingen. Ik heb mijn pols gebroken en nog steeds pijn eraan maar door de gelukshormonen was de pijn weg tijdens het concert.
Geesje
Ik vondt het geweldig mooi en goede en mooie liederen als je de liederen niet kent zingt het makkelijk mee.Ben met een dankbaar hart naar huis gegaan en God onze Vader gedankt voor de mooie avond, bedankt Sela voor de geweldige mooie avond.
Ingrid Overweg
Het was een prachtige avond.we hebben genoten.
Jenny Plaggenmarsch
Wat was het een geweldige avond. Alle meezing liederen, maar ook de luisterliedjes en gebeden. Pasgeleden een preek over David die danst voor de Ark tot eer van God. Daar moest ik gisteravond aan denken. Heerlijk , wat een boost krijg ik ervan. Echte geloofs'vitaminen'. Alle lof aan HEM Die dit mogelijk maakt
Hennie Van Raalte
Wat een fantastische avond met Sela in concert! Hemels voorproefje! Samen de beloften al zingend in je hart opslaan: Hij leidt ons door dit leven heen naar een eeuwige toekomst met Hem!
Methilde Jonkman
Wat een geweldige avond! Prachtige liederen, fijn om zo met elkaar God groot te maken.
Chantal En Gerrie
Een fantastische avond, prachtige liedjes
B Ramaker
Wat een mooie avond. Genoten. En mooie liederen. Nieuwe en oude. Prachtige avond gehad.

Info

Veilig reserveren: Dit concert vindt plaats in een gunstige periode m.b.t. covid-19, er is ook geen toegangstest (1G) nodig. Indien coronamaatregelen toch roet in het eten gooien, wordt gekeken naar verplaatsing. Zowel bij verplaatsing van datum als eventuele annulering, krijg je de ruimte om het aankoopbedrag van je reservering retour te ontvangen.

U geeft een toekomst vol van hoop;
Dat heeft U aan ons beloofd.
Niemand anders, U alleen,
Leidt ons door dit leven heen.

Eindelijk weer echt samen zingen… Om de kans hierop zo groot mogelijk te maken organiseert Sela een uitgebreide tour in de maanden mei, juni, september en oktober. Zoveel mogelijk kerken in dorpen en steden, zoveel mogelijk kans op hoopvolle (meezing)concerten.

Het thema van deze Sela-concerten is ‘Een toekomst vol van hoop’ en natuurlijk staat dit lied - net als veel andere geliefde Sela-liederen - op het programma. De concerten worden ook gebruikt om reacties bij nieuwe liederen te horen voor het volgende album dat in november wordt opgenomen.

Sela

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens Sela's concerten worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Bladmuziek is gratis verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.


Bestel de CD rechtstreeks via Sela
en ondersteun daarmee hun missie.


Sela Samen zingen