Zomertour Sela 2022 - Toekomst vol van hoop

Dirksland, Hervormde Kerk, zaterdag 4 juni 2022, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Gre
Prachtige avond! Zo van genoten.
Anneke De Ruiter
Het was weer een onvergetelijke avond met de enthousiaste leden van Sela. Dank aan God dat dit weer mogelijk was na een aantal jaren van stilte in de kerken. Super fijn al die samenzang, de liederen zijn al goed bekend bij de mensen. Vooral het mooie lied Toekomst vol van Hoop is geliefd bij jong en oud en past in deze tijd.
Carola
Heel mooi!! Erg fijn om bij te zijn geweest!
Joyce
Prachtig, wij hebben genoten!
Lettie Tiele
Het was weer super fijn om na al die tijd live weer een concert mee te kunnen maken! En dat in onze 'eigen' kerk! Bedankt leden van Sela voor jullie enthousiasme en prachtige muziek!
Willeke
Het was een geweldig mooie avond,fantastisch, was mijn eerste live concert van Sela, maar zal niet de laatste zijn. Mijn man heeft problemen met zijn knie en we mochten helemaal vooraan zitten,voelde me net een VIP.
Sophie
Was fantastisch om weer na 2jaar concert mee te maken. We hebben echt genoten met zoveel mensen.
Lies
Fijn om bij het concert van Sela te zijn. Geluisterd naar nieuwe liederen maar ook heer meegezongen. Bedankt Sela voor de mooie avond. Een toekomt vol van hoop!
Els Van Wageningen
Wat een geweldige avond met een diversiteit van liederen. Ik hoop dat jullie Dirksland nog eens zullen aandoen!
Ans
Vond het een prachtige avond ,heerlijk gezongen!!
Jolandawestdijk
Het was echt super om samen te zingen voor God het was gewoon. een familie
L Teunisse
In 1 woord geweldig
Miranda
Geweldig om weer met zoveel mensen God groot te maken. Een bemoedigende avond.
Lia
Was weer prachtig. Wat maken jullie toch prachtige liederen vol van Gods goedheid en trouw. Heel bijzonder en mooi het lied” voor hen die we missen”!
Marianne Maliepaard
Het was een prachtige avond! We mogen inderdaad vertrouwen op die Toekomst vol van Hoop ! Dank jullie wel voor deze bemoediging !

Info

Veilig reserveren: Dit concert vindt plaats in een gunstige periode m.b.t. covid-19, er is ook geen toegangstest (1G) nodig. Indien coronamaatregelen toch roet in het eten gooien, wordt gekeken naar verplaatsing. Zowel bij verplaatsing van datum als eventuele annulering, krijg je de ruimte om het aankoopbedrag van je reservering retour te ontvangen.

U geeft een toekomst vol van hoop;
Dat heeft U aan ons beloofd.
Niemand anders, U alleen,
Leidt ons door dit leven heen.

Eindelijk weer echt samen zingen… Om de kans hierop zo groot mogelijk te maken organiseert Sela een uitgebreide tour in de maanden mei, juni, september en oktober. Zoveel mogelijk kerken in dorpen en steden, zoveel mogelijk kans op hoopvolle (meezing)concerten.

Het thema van deze Sela-concerten is ‘Een toekomst vol van hoop’ en natuurlijk staat dit lied - net als veel andere geliefde Sela-liederen - op het programma. De concerten worden ook gebruikt om reacties bij nieuwe liederen te horen voor het volgende album dat in november wordt opgenomen.

Sela

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens Sela's concerten worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Bladmuziek is gratis verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.


Bestel de CD rechtstreeks via Sela
en ondersteun daarmee hun missie.


Sela Samen zingen