Zomertour Sela 2022 - Toekomst vol van hoop

Waddinxveen, Brugkerk, zaterdag 28 mei 2022, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Petra
Wat heerlijk om zo te zingen en te luisteren. Bedankt het was een prachtige avond
Eveline
Wat heerlijk dat we weer een live concert van Sela mee mochten maken. Wat fijn dat we ook met z'n allen weer mee konden zingen, kippenvel! Wat ontroerend om te zien dat Frans even emotioneel werd, dit ontroerde mij ook!
Bram
Wat een prachtig concert, erg genoten. Aan Hem alle eer!
Karin
Dank jullie wel voor deze zo'n mooie en fijne avond. Er is een Toekomst vol van hoop en dat uit volle borstel z'n allen weer mogen zingen, geweldig Hoop in Oktober nog een keer te gaan meteen nog een reservering gemaakt.
Jochebet
Het was voor mij de eerste keer. Super mooie avond gehad. Prachtige liederen en heel mooi gezongen. Heel fijn om samen de Heer groot te maken. Dank je wel!
Erik
Schitterende avond, met veel bekende, maar ook nieuwe liederen. Dankbaar dat dit weer mogelijk was!
Margriet
Geweldige avond met prachtige muziek. Dank jullie wel.
Annemarie
Geweldig heerlijke avond gehad ! Heerlijk om zo met z'n allen weer God te mogen eten !
Elze
Wat een prachtige avond! Ik ben al naar verschillende Sela-concerten geweest, maar vond dit misschien wel de mooiste. Dank voor het mooie concert. Heerlijk om met elkaar te zingen Ik heb echt genoten!!
Coby
Wat een super mooi en leuk concert! 1ste x dat ik er was ! Hopelijk de volgende keer er weer bij !
Fam Blom
Geweldig concert , enorm genoten .Dit alles tot eer van God.
Alies
Wat een geweldige avond in Waddinxveen! Ik heb enorm genoten van het concert en het weer sanen zingen. Een avond met ook wat nieuwe liederen die echt prachtig zijn. Ik hoop dit concert in seotember nog een keer mee te maken en ga zometeen weer reserveren!
Jan Schouten
Ik vond het in een woord klasse, wat ze ons hebben laten zien en horen, muziek perfect zang nog beter klasse, ik heb genoten, luister veel naar hul liederen, mijn helaas overleden vriendin Sjaan, had dit ook zo mooi gevonden, zij vond toekomst van de hoop het mooiste lied, dan vroeg ze aan mij. Jan is er voor mij ook nog hoop, ze had Alzheimer, na 4 jaar is ze op 26 oktober 2020 in Savelberg Gouda overleden, terwijl ik bij haar was, ze niet meer kon praten en slikken, dus communiseerde ik met onze handen, haar handbeweging waren haar antwoorden, we hebben samen het onze vader gebeden voor haar zielenrust, daar was ze heel blij mee, gezien haar hand in mijn hand, die mij antwoord gaf op mijn vrag aan haar, ik heb afscheid genomen, na 1,5 uur belde haar oudste zoon Jan kom je naar Gouda, mijn moeder is overleden, God zij dank dat ik nog bij haar afscheid heb kunnen nemen, dat vergeet in nooit meer zegt haar vriend en partner Jan Schouten.Die zijn verdriet nog niet over is door dit verlies.
Laura
Intens, diepgaand, bezield en alle kleuren van de regenboog... Bijzonder indrukwekkend... Wat een gezegende avond... We zijn er nog stil van. Dank!
Rebecka
Het was een prachtige avond, dank jullie wel!

Info

Veilig reserveren: Dit concert vindt plaats in een gunstige periode m.b.t. covid-19, er is ook geen toegangstest (1G) nodig. Indien coronamaatregelen toch roet in het eten gooien, wordt gekeken naar verplaatsing. Zowel bij verplaatsing van datum als eventuele annulering, krijg je de ruimte om het aankoopbedrag van je reservering retour te ontvangen.

U geeft een toekomst vol van hoop;
Dat heeft U aan ons beloofd.
Niemand anders, U alleen,
Leidt ons door dit leven heen.

Eindelijk weer echt samen zingen… Om de kans hierop zo groot mogelijk te maken organiseert Sela een uitgebreide tour in de maanden mei, juni, september en oktober. Zoveel mogelijk kerken in dorpen en steden, zoveel mogelijk kans op hoopvolle (meezing)concerten.

Het thema van deze Sela-concerten is ‘Een toekomst vol van hoop’ en natuurlijk staat dit lied - net als veel andere geliefde Sela-liederen - op het programma. De concerten worden ook gebruikt om reacties bij nieuwe liederen te horen voor het volgende album dat in november wordt opgenomen.

Sela

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens Sela's concerten worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Bladmuziek is gratis verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.


Bestel de CD rechtstreeks via Sela
en ondersteun daarmee hun missie.


Sela Samen zingen