Zomertour Sela 2022 - Toekomst vol van hoop

Zaltbommel, Sint Maartenskerk, vrijdag 27 mei 2022, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Annemarie
Genoten! Alle emoties gevoeld. Het was een feest om weer met elkaar te zingen. De sfeer was fijn en weer zijn weer gevuld naar huis gegaan en hadden nog wel veel langer willen blijven.
Anja
Het was een heel mooi, afwisselend programma. Van intense beleving van verdrietige momenten in het leven tot een jubelend feest voor de Heer. Wat is dat nieuwe lied gaaf! Het swingt aan alle kanten! Ga ik maandag beslist weer luisteren!
Freek Jan Ringers
Het was voor mij de eerste keer, dat ik een concert van Sale heb bezocht, maar beslist niet de laatste keer. Het was een echt volledig programma van mooie luisterliederen en ook heel veel meezingliederen en alle leden van de band van Sela zijn stuk voor stuk profs. Ik heb van het begin tot het eind genoten en vind Sela één van de beste Gospelbands van Nederland. Vooral dank aan God voor deze Hemelse klanken!!!!!!!!!!!!!!
Petra
In één woord, Geweldig!! Wat was dat ontzettend mooi. Het was voor mij de eerste keer, maar zeker voor herhaling vatbaar!! Ook voor mensen in de rolstoel was er plaats vooraan gereserveerd, dat was heel fijn.
Willemien
Het was prachtig! We hebben genoten van de mooie (nieuwe) liederen! Heerlijk om met Sela te zingen in de prachtige kerk van Zaltbommel met een super akoestiek!
Willy
Mooi dat we weer een paar nieuwe liederen hadden en fijn om zo weer bij elkaar te kunnen zijn en voluit te mogen zingen.
Adri
Een mooie avond, jammer dat de muziek meerdere keren de zang overstemde waardoor de tekst onduidelijk werd. Ondanks dat hebben we genoten.
Liesbeth Feskens
Wat hebben we genoten. Het klonk fantastisch en er hing een prachtige sfeer. We zijn vervuld naar huis gegaan. Dank jullie wel lieve mensen van Sela voor jullie prachtige programma. Terug rijdend naar Eindhoven zagen we overal nog kerstlampjes hangen. ????
Johan
Mooi programma, alleen erg vervelend en jammer dat er schermen staan, maar dat niet alle lied teksten daarop gepubliceerd werden!
Anja
We hebben genoten! Fijne sfeer, mooi gezongen, verschillend lied thema's en vol van Hoop!
Hermien
Wat een heerlijke combinatie van eren, bidden, genieten, zingen, lachen, huilen en nog zoveel meer. Dankjewel lieve Sela-mensen dat jullie gehoor geven aan Gods stem om dit voor ons te doen.

Info

Veilig reserveren: Dit concert vindt plaats in een gunstige periode m.b.t. covid-19, er is ook geen toegangstest (1G) nodig. Indien coronamaatregelen toch roet in het eten gooien, wordt gekeken naar verplaatsing. Zowel bij verplaatsing van datum als eventuele annulering, krijg je de ruimte om het aankoopbedrag van je reservering retour te ontvangen.

U geeft een toekomst vol van hoop;
Dat heeft U aan ons beloofd.
Niemand anders, U alleen,
Leidt ons door dit leven heen.

Eindelijk weer echt samen zingen… Om de kans hierop zo groot mogelijk te maken organiseert Sela een uitgebreide tour in de maanden mei, juni, september en oktober. Zoveel mogelijk kerken in dorpen en steden, zoveel mogelijk kans op hoopvolle (meezing)concerten.

Het thema van deze Sela-concerten is ‘Een toekomst vol van hoop’ en natuurlijk staat dit lied - net als veel andere geliefde Sela-liederen - op het programma. De concerten worden ook gebruikt om reacties bij nieuwe liederen te horen voor het volgende album dat in november wordt opgenomen.

Sela

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens Sela's concerten worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Bladmuziek is gratis verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.


Bestel de CD rechtstreeks via Sela
en ondersteun daarmee hun missie.


Sela Samen zingen