Zomertour Sela 2022 - Toekomst vol van hoop

Zwolle, Verrijzeniskerk, zaterdag 21 mei 2022, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Emmy Wolters
Het was een feest!
Maria Brouwer
Wat was het weer mooi! In één woord geweldig. Mooie afwisseling zang en samenzang. Prachtig paaslied, wat een ontzettend mooi en ontroerend lied.
Koos
Ik heb weer genoten om met zoveel anderen te zingen en luisteren. Liederen waarin de grootheid en liefde van God centraal staat! Toch één opmerking: het volume van de slagpartij was bij tijd en wijle te dominant, waardoor de andere zangers of muzikanten nauwelijks te horen waren.
Theresia
Wat een prachtig concert met elkaar weer zingen en genieten vd zang ,bemoedigd
Adriaan Onstwedder
Mooie avond. We hebben genoten van de samenzang en de solonummers. Heel bijzonder om nog een kerstlied en een paaslied te zingen. Mooi om deze inhaalslag nog even te maken. Bedankt Sela. Wij zien uit naar de volgende tour.
Ans
Met het hele gezin mogen genieten van een prachtig concert! Mooie afwisseling van luisteren en samen getuigen.
Henri
Mooi concert en hadden mooie plaats, waren ook op tijd. Alleen bij entree werd ons niet verteld over de munten.
Lidwyna
Mooi concert ,we hebben genoten. Heerlijk om ook samen te zingen. We zaten achterin (zelf gekozen) maar hadden prima zicht op podium en konden alles goed horen. Goed georganiseerd en alles was duidelijk koffie en cd verkoop enz.
Greg
Kon alleen van de eerste helft genieten omdat ik met de trein vanuit Alkmaar kwam. Had twee tickets besteld omdat ik vriend van Sela wordt. Jammer, vond ik dat niet een tweede persoon wilde meekomen, ze vonden het te ver (met de auto!) of hadden geen tijd. Ook zat ik helemaal links achter in de zaal en kon in het begin van het concert de woorden van de zangeres nauwelijks verstaan. Misschien moet het geluid nog ietsjes aangepast worden! Anders vond ik het concert heerlijk, ik heb genoten ervan!
Jeanet
Heerlijk samen gezongen! Bekende en nieuwe liederen. Weer heerlijk bemoedigd!
Els
Weer een heerlijke avond genoten van de prachtige muziek. Samen zingen en luisteren. Heerlijk!

Info

Veilig reserveren: Dit concert vindt plaats in een gunstige periode m.b.t. covid-19, er is ook geen toegangstest (1G) nodig. Indien coronamaatregelen toch roet in het eten gooien, wordt gekeken naar verplaatsing. Zowel bij verplaatsing van datum als eventuele annulering, krijg je de ruimte om het aankoopbedrag van je reservering retour te ontvangen.

U geeft een toekomst vol van hoop;
Dat heeft U aan ons beloofd.
Niemand anders, U alleen,
Leidt ons door dit leven heen.

Eindelijk weer echt samen zingen… Om de kans hierop zo groot mogelijk te maken organiseert Sela een uitgebreide tour in de maanden mei, juni, september en oktober. Zoveel mogelijk kerken in dorpen en steden, zoveel mogelijk kans op hoopvolle (meezing)concerten.

Het thema van deze Sela-concerten is ‘Een toekomst vol van hoop’ en natuurlijk staat dit lied - net als veel andere geliefde Sela-liederen - op het programma. De concerten worden ook gebruikt om reacties bij nieuwe liederen te horen voor het volgende album dat in november wordt opgenomen.

Sela

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens Sela's concerten worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Bladmuziek is gratis verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.


Bestel de CD rechtstreeks via Sela
en ondersteun daarmee hun missie.


Sela Samen zingen