Theatertour Matthijn Buwalda: Bang voor niks

Barneveld, Schaffelaartheater, zaterdag 8 oktober 2022, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Matthijn Buwalda voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Esther Van Leeuwen
Wij hebben een fantastische avond gehad. Een avond waar wat ons betreft een ware taalkunstenaar op het podium stond. Dank!
Willeke
Bedankt voor de therapie ;), goedkoop met een heerlijk drankje. Weer super genoten!!!
Brenda
Mooie avond gehad, echt genieten!
Lucia
Net terug van weer een mooie theatershow. De derde van Matthijn Buwalda die ik bijwoonde. De liedjes zijn na de show nog meer genieten omdat je je dan de verhalen erbij herinnert. Genieten was het!
Hetty
Wij hebben er weer van genoten❣️ Geweldig hoe hij het steeds voor elkaar krijgt om prachtige liedjes met geweldige teksten te schrijven. Hij heeft duidelijk talent!!
Linda
Mooie avond! We hebben er van genoten..Het hele verhaal zat heel mooi in elkaar! Aanrader!
Caren
Vandaag mijn vriendin verrast met een avondje uit. Want ik vond dat ze het verdiende. Nou geen moment spijt gehad dat ik dit als verrassing heb gekozen wat een prachtige avond hebben we samen gehad. Matthijn je bent een man met heel veel talenten. En dat wij mogen genieten van jou talenten vind ik iets om heel dankbaar voor te zijn.
WJPF
Gelachen en geraakt! Vaak herkenbaar, top verhalen bij de prachtige liedjes! Mooi muzikaal team!
Henriette
Van het jochie ooit in veluvine, Naar een jongeman die weet waar hij het over heeft, en dat in prachtige woorden kan vatten ! En omsmelt in liederen die raken. En wat een band!! Weer genoten..
Gerita
Een ontzettend mooie avond gehad! Veel gelachen maar ook geraakt! Prachtige teksten en herkenbaarheid! Aanrader!
Monique
Genoten van de liedjes de band en het verhaal erom heen met zoveel enthousiasme. Herkenbaar, geraakt en geïnspireerd. Heerlijk die humor er ook bij!! Super avond gehad! Deze tour is echt een aanrader.
Gerda
Wat fijn dat er geen score bijgehouden wordt... Inhoudelijk sterk en muzikaal prachtig. Dank!

Info

Onbezorgd reserveren: bij verplaatsing, annulering of toegangsbeperkingen krijg je de keuze tussen een voucher of geld terug.

Komend najaar is Matthijn Buwalda opnieuw te vinden in de theaters! Gewapend met het nieuwe album ‘Bang voor niks’, een aantal geliefde oude liedjes en natuurlijk zijn verhalen reist hij het land door.

'Bang voor niks' is een programma barstensvol muziek. Tussendoor neemt Matthijn je mee in eerlijke, ontroerende en grappige verhalen achter de liedjes. Het is de tussenstand in het leven van een held op sokken. Schaamteloos hoopvol, vaak verwonderd en, hoe donker het ook wordt, altijd op zoek naar lichtpuntjes van liefde, geloof en samenheid.

Trakteer jezelf dit najaar op een prachtige en hoopvolle avond in een theater bij jou in de buurt en kom meegenieten van ‘Bang voor niks.’

Bang voor niks is een vervolg op de theatertours Lichtjes in de Mist, Hotel de Hoop en Rechtop Mens. De voorstellingen van Matthijn worden hooggewaardeerd door het publiek. Hieronder worden een aantal reacties weergegeven.

Bezoekersreacties vorige theatertour:

We hebben weer ouderwets genoten van Matthijn, serieus en grappig tegelijk. De liedjes zijn ook heel mooi en persoonlijk en de band is supergoed. - Johan

Een aanrader! Een hele mooie boodschap in een voorstelling waarbij je moet huilen van het lachen, maar ook om de emotie. - Annelies

Mooie eerlijke nummers en verhalen met veel herkenbaarheid en humor. Een geweldige avond uit met een diepere boodschap. - Matthijs