Theatertour Matthijn Buwalda: Bang voor niks

Vrijdag 28 oktober 2022, 20:00 - 22:30 uur

Goes, Theater de Mythe

Theatertour Matthijn Buwalda: Bang voor niks

Goes, Theater de Mythe, vrijdag 28 oktober 2022, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

COby
De dynamiek tussen de bandleden, wat een samenwerking! Genoten van het hele programma!
Meeusen
Geweldige avond met goede woordspelingen en een top band die weet wat muziek maken is. Bedankt voor de mooie avond
Lieneke En Gelein
Uitvoering heeft een prachtige rode draad die steeds verrassend terugkwam. Matthijn is in coronatijd gegroeid qua cabaret, schurend en aan het denken zettend. Ontroerende liedteksten die heel dicht bij komen. Sterke band omlijst het geheel.
Esther
Was super, genoten!!
Jirka
Vanuit België een uitje naar Goes om deze fantastische band met top zanger bezig te zien. De verhalen, de liederen die volgenden en de interactie tussen de bandleden heeft voor een prachtig geheeld gezorgd en ons echt een top avond gegeven. BEDANKT!
Hannie
We hebben genoten, mooie liedjes en verhalen…fijn dat we weer live konden genieten in het theater…! Woordenkunstenaar…Matthijn!
Laeticia
Zo genoten van deze avond!! Gelachen, geweend (van het lachen), ontroerd en weer wat diepgang rijker... bedankt voor zoveel wijsheid Matthijn! En niet te vergeten: wat een topband! ????
Annemieke & Jan
Genoten van Matthijn en band! Heerlijk die humor en de herkenbare situaties en teksten van zijn liedjes. Mooie avond gehad.
Marga
Avondvullend, afwisselend programma. Super genoten!!
Evita En Sterre
Bedankt Matthijn! Je prachtige liedjes brengen herkenbare gevoelens zo treffend en mild onder woorden. "...en vriendelijkheid zijn doel niet mist..."
Wilma
Geweldige avond!
Jacqueline
Geweldige avond gehad! Nuchterheid, humor en diepgang in 1
Evelien
Geweldige avond, mooie liedjes, goede band en Matthijn je bent zo goed met woorden!
John
Martijn ???? wat was je weer fantastisch! Je hebt ons weer heel veel om over na te denken meegegeven.
Marc
Meer dan genoten, top!
Peter
Mooi theater concert. Goed verhaal, leuke grappige stukken in het verhaal. Een goede band en de muziek klonk goed. Super! Voor herhaling vatbaar.
Werner
Prachtige theatershow. Genoten met een brede glimlach; om EN de humor EN de herkenbare gevoelens. Bedankt Matthijn en band!

Info

Onbezorgd reserveren: bij verplaatsing, annulering of toegangsbeperkingen krijg je de keuze tussen een voucher of geld terug.

Komend najaar is Matthijn Buwalda opnieuw te vinden in de theaters! Gewapend met het nieuwe album ‘Bang voor niks’, een aantal geliefde oude liedjes en natuurlijk zijn verhalen reist hij het land door.

'Bang voor niks' is een programma barstensvol muziek. Tussendoor neemt Matthijn je mee in eerlijke, ontroerende en grappige verhalen achter de liedjes. Het is de tussenstand in het leven van een held op sokken. Schaamteloos hoopvol, vaak verwonderd en, hoe donker het ook wordt, altijd op zoek naar lichtpuntjes van liefde, geloof en samenheid.

Trakteer jezelf dit najaar op een prachtige en hoopvolle avond in een theater bij jou in de buurt en kom meegenieten van ‘Bang voor niks.’

Bang voor niks is een vervolg op de theatertours Lichtjes in de Mist, Hotel de Hoop en Rechtop Mens. De voorstellingen van Matthijn worden hooggewaardeerd door het publiek. Hieronder worden een aantal reacties weergegeven.

Bezoekersreacties vorige theatertour:

We hebben weer ouderwets genoten van Matthijn, serieus en grappig tegelijk. De liedjes zijn ook heel mooi en persoonlijk en de band is supergoed. - Johan

Een aanrader! Een hele mooie boodschap in een voorstelling waarbij je moet huilen van het lachen, maar ook om de emotie. - Annelies

Mooie eerlijke nummers en verhalen met veel herkenbaarheid en humor. Een geweldige avond uit met een diepere boodschap. - Matthijs