Theatertour Matthijn Buwalda: Bang voor niks

Donderdag 3 november 2022, 20:00 - 22:30 uur

Nunspeet, Theater Veluvine

Theatertour Matthijn Buwalda: Bang voor niks

Nunspeet, Theater Veluvine, donderdag 3 november 2022, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Jolien
Fijne sfeer. Diepgang gebracht op een manier vol humor en eerlijkheid in een actueel jasje.
Jenet
Was geweldig! Enorm gelachen om hoe je dingen kunt brengen, bijvoorbeeld de "coach" en "de boslopers". Maar ook woorden van hoop en de realiteit van het leven, vaak heel herkenbaar en ontroerend. Was een super mooie avond, dankjewel!
Jolanda
We hebben enorm genoten van deze avond! Het was een prachtige combi tussen muziek, humor en serieuze woorden. We waren van begin tot eind geboeid!
Jenneke Sneller
Super mooie avond gehad. Erg leuk om de verhalen achter de liedjes te horen! Tot de volgende keer maar weer ????
Dineke De Vries
Zoals altijd geweldig. Bijzonder hoe Matthijn gewone dingen kan benoemen. De zaal kan laten lachen maar ook muisstil laten zijn. Dank je wel Matthijn, ik heb genoten, gelachen en gehuild. Missen is de moeilijkste manier van houden van.....
Thea
Een heerlijke avond uit: herkenbare situaties uit het dagelijks leven, verteld en bezongen met verve! Soms uitbundig, soms ingetogen. Het heeft me geraakt. Matthijn en team: Dankjewel!
Erica
Tot in m'n ziel geraakt
Henk
Echt een aanrader, echt genoten en ook een paar tranen gelaten.
Gerda Beelen
Geweldig. Wat een mooie avond. Tranen gelachen om zijn voordracht en dan ook weer ontroerende liedjes Teksten met inhoud. Durft alles eerlijk te noemen. Zo herkenbaar. Zo genoten. Echte aanrader voor avondje uit. Bedankt Matthijn.
Hans
Na corona kon het weer. Wat een verschil tov een life stream. Ik vond het meer dan fantastisch. Wat hebben we gelachen en de realiteit van het leven herkend. Het lijkt wel of Mattijn steeds beter wordt. Wat een gave!
Fred
Gewèldig, dichtbij, kwetsbaar, mooi, pakkend. Zowel in taal als muziekaal professioneel, knap, goed. Alle superlatieven zijn van toepassing. Mix van stemmen horen bij elkaar: Renée en Matthijn zijn prachtig, elkaar aanvullend, lief.
Arianne
????Dat was weer genieten van zoveel moois! En dat vanaf de 1e rij, wat ik mij van tevoren niet had gerealiseerd. Wat een cadeau ????. Vandaag merk ik dat het nog verder naklinkt en doorwerkt door zinnen uit 'Littekens' en de zin "Genade is sterker dan de fout". En 'tot nu toe werd het altijd weer licht'. Ik put ook hoop uit het verleden en blijf voor de toekomst hoop houden en vertrouw op God, zijn genade, liefde. Om weer uit te delen aan mijn gezin, geliefden, naasten, de wereld.????
Jan
We hebben genoten van het muzikaal en cabarettalent van Matthijn en zijn band. Zij hebben er weer een prachtig programma neergezet. Matthijn kan je heerlijk meenemen in zijn verhalen die de liedjes verbinden. Echt een heerlijke lange avond (duurde tot 22.45 uur). Top!
Eveline De Zwaan Bijlsma
Het was geweldig. Heerlijk om in deze tijd te horen over hoop en even zorgenloos te genieten en te lachen. Een dag gelijk,is een zeer goede raad. Dank je wel Matthijn
Herma
Sterk authentiek talent! Treffend, dichtbij en ontwapenend in ‘bang voor niks’
Anke
Super!! Kwetsbaarheid, goede humor, lekkere muziek- het had alle ingrediënten voor een top avond!
Henk
Heb een geweldige avond gehad met mooie liedjes en verhalen . Veel gelachen

Info

Onbezorgd reserveren: bij verplaatsing, annulering of toegangsbeperkingen krijg je de keuze tussen een voucher of geld terug.

Komend najaar is Matthijn Buwalda opnieuw te vinden in de theaters! Gewapend met het nieuwe album ‘Bang voor niks’, een aantal geliefde oude liedjes en natuurlijk zijn verhalen reist hij het land door.

'Bang voor niks' is een programma barstensvol muziek. Tussendoor neemt Matthijn je mee in eerlijke, ontroerende en grappige verhalen achter de liedjes. Het is de tussenstand in het leven van een held op sokken. Schaamteloos hoopvol, vaak verwonderd en, hoe donker het ook wordt, altijd op zoek naar lichtpuntjes van liefde, geloof en samenheid.

Trakteer jezelf dit najaar op een prachtige en hoopvolle avond in een theater bij jou in de buurt en kom meegenieten van ‘Bang voor niks.’

Bang voor niks is een vervolg op de theatertours Lichtjes in de Mist, Hotel de Hoop en Rechtop Mens. De voorstellingen van Matthijn worden hooggewaardeerd door het publiek. Hieronder worden een aantal reacties weergegeven.

Bezoekersreacties vorige theatertour:

We hebben weer ouderwets genoten van Matthijn, serieus en grappig tegelijk. De liedjes zijn ook heel mooi en persoonlijk en de band is supergoed. - Johan

Een aanrader! Een hele mooie boodschap in een voorstelling waarbij je moet huilen van het lachen, maar ook om de emotie. - Annelies

Mooie eerlijke nummers en verhalen met veel herkenbaarheid en humor. Een geweldige avond uit met een diepere boodschap. - Matthijs