Theatertour Matthijn Buwalda: Bang voor niks

Woensdag 2 november 2022, 20:00 - 22:30 uur

Papendrecht, Theater de Willem

Theatertour Matthijn Buwalda: Bang voor niks

Papendrecht, Theater de Willem, woensdag 2 november 2022, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Alfred
Net als de vorige voorstellingen was ook dit weer een prachtig geheel van verhalen en liedjes, humor en serieuze onderwerpen. Een echte aanrader en complimenten voor Matthijn en de mensen om hem heen!
Anton
Matthijn weet op onmiskenbare wijze het serieuze te verpakken in een prachtig verhaal en liedjes die je raken en dan weer de tranen over je wangen doen rollen van het lachen. Geweldige avond, bedankt!
Ria
Het was weer geweldig. 4 kennissen meegenomen die niet bekend met hem waren. Ze vonden het prachtig. Hebben volop genoten
Esther
Geweldig weer. Enorm genoten.
Stephanie
We hebben enorm genoten van de theatervoorstelling! Wat was het ontzettend gaaf!! Het verhaal was steengoed en muzikaal was het ook fantastisch!
Arina
Mooie avond, goede teksten, woordgrapjes doordenkers. Leuk. Herhaling vatbaar
Petra
Was weer geweldig!
C S
Echt een aanrader! Genoten van de muziek en het verhaal.
Hanna
Ik vond het (weer) ontzettend mooi. De liedjes gaan door de verhalen nog meer spreken. Ik kende alle liedjes al uit men hoofd ????. Ontzettend bedankt
Averine
Mooie liedjes, herkenbare thema's, grappige stukjes. Vond het super leuk.
Joanne
Veel gelachen en genoten van goede muziek. Binnen één verhaallijn word ik meer meegenomen tijdens de avond. Nu waren het losse onderwerpen. Dat vond ik jammer.
Marleen
Wat een prachtige liedjes, goede muzikanten en af en toe hilarische anekdotes. Ik kende Matthijn Buwalda eigenlijk nog niet en ben heel blij dat ik vanavond zoveel moois voorbij heb horen komen. Geweldig. Prachtige voorstelling!
Marja
Samen met mijn dochters genoten van de theatertour van Matthijn Buwalda. Zijn liedjes met prachtige, gevorlige teksten kende ik al uit mijn hoofd, maar zoals hij ze nu bracht, samen met zijn band: geweldig. Ook zijn " verhalen" waren weer hilarisch en inspirerend.
Marije
Fantastisch! Vol humor en diepzinnig op z'n tijd. De liedjes zijn live stiekem mooier dan op de cd. Zoveel gevoel erin en toffe arrangementen die echt anders zijn dan op de cd af en toe. Gewoon gaaf mooi ontroerend en volgende tour zijn wij er weer bij!
Anouk
We hebben (weer) genoten! Een voorstelling zoals alleen Matthijn dat kan. Met verhalen die je raken, aan het lachen maken en je aan het denken zetten. Met prachtige liedjes en harmonieën. Mooi ook om te zien hoeveel plezier ze er met elkaar in hebben. Ja, echt genoten! :)
Hettie
Liedjes krachtig Verhalen zwakjes
Wilma
Was weer geweldig. Bedankt!
Marja
Geweldig: zang,teksten, muziek
Ingrid
Enorm genoten! Wat een prachtige liedjes en verhalen weer! Mijn ziel is weer even gevoed en kan weer even vooruit!!
Ruud & Bettie
Superleuke, ontspannen nieuwe tour. Voldeed aan onze verwachtingen. We genieten altijd van zijn mooie voorstellingen.

Info

Onbezorgd reserveren: bij verplaatsing, annulering of toegangsbeperkingen krijg je de keuze tussen een voucher of geld terug.

Komend najaar is Matthijn Buwalda opnieuw te vinden in de theaters! Gewapend met het nieuwe album ‘Bang voor niks’, een aantal geliefde oude liedjes en natuurlijk zijn verhalen reist hij het land door.

'Bang voor niks' is een programma barstensvol muziek. Tussendoor neemt Matthijn je mee in eerlijke, ontroerende en grappige verhalen achter de liedjes. Het is de tussenstand in het leven van een held op sokken. Schaamteloos hoopvol, vaak verwonderd en, hoe donker het ook wordt, altijd op zoek naar lichtpuntjes van liefde, geloof en samenheid.

Trakteer jezelf dit najaar op een prachtige en hoopvolle avond in een theater bij jou in de buurt en kom meegenieten van ‘Bang voor niks.’

Bang voor niks is een vervolg op de theatertours Lichtjes in de Mist, Hotel de Hoop en Rechtop Mens. De voorstellingen van Matthijn worden hooggewaardeerd door het publiek. Hieronder worden een aantal reacties weergegeven.

Bezoekersreacties vorige theatertour:

We hebben weer ouderwets genoten van Matthijn, serieus en grappig tegelijk. De liedjes zijn ook heel mooi en persoonlijk en de band is supergoed. - Johan

Een aanrader! Een hele mooie boodschap in een voorstelling waarbij je moet huilen van het lachen, maar ook om de emotie. - Annelies

Mooie eerlijke nummers en verhalen met veel herkenbaarheid en humor. Een geweldige avond uit met een diepere boodschap. - Matthijs