Theatertour Matthijn Buwalda: Bang voor niks

Amersfoort, Theater de Flint, vrijdag 11 november 2022, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Matthijn Buwalda voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

André
Het was weer een heerlijke avond! Veel gelachen en soms een traan. Het was genieten!
Daniëlle
Geweldig! Genoten van het concert. De afwisseling van tekst met muziek was goed, veel gelachen en af en toe een traantje weggepinkt. Zeker een aanrader.
Henriette
Wat een heerlijke avond was het weer! Bijzonder hoe Matthijn opnieuw een mooie voorstelling neerzet met herkenbare gebeurtenissen en ervaringen. Maar wat je op een andere manier weer aan het denken zet. En dan eindigen met zo'n hoopvolle afsluiting. En daarnaast de fantastische muziek. Prachtig! We hebben genoten.
Alfred
Super leuk mijn vrouw ging mee voor mij en zei achteraf "heerlijke avond gehad". Vrouw is minder christelijk Dus ik ben blij want ik vind de show best christelijk ????
Bert
Het was een heerlijk avondje uit. Combinatie tussen zang en vertellen was goed afgestemd en liep mooi in elkaar over. Mooie teksten, die je soms tot nadenken aanzette. En lekker, af en toe, gelachen. Absoluut een aanrader.
Angélique
Genoten!!!!
Tamara
Wat een fantastische verhalenverteller is Matthijn! Zo mooi hoe hij alle liedjes in een verhaal zet! Ook genoten van de rest van de band trouwens ???? Hoe de drummer met zijn rechterhand een tamboerijn (heet dat zo?) bedient en met links en voeten het drumstel bespeelt, echt geweldig!! Met mijn zus genoten deze avond!
Emma
Heel erg toffe show
Henriëtte
Enorm genoten samen met mijn man!
Ingeborg
Heerlijk genoten met man en zoon
Janine
Het was fantastisch!
Eline
Ik heb me heerlijk vermaakt. Ben geïnspireerd en heb weer positieve motivatie.
Bettie
Het was weer genieten, mooie liedjes met inhoud. Leuk gepresenteerd met verhalen en schommel, dat raakt je

Info

Onbezorgd reserveren: bij verplaatsing, annulering of toegangsbeperkingen krijg je de keuze tussen een voucher of geld terug.

Komend najaar is Matthijn Buwalda opnieuw te vinden in de theaters! Gewapend met het nieuwe album ‘Bang voor niks’, een aantal geliefde oude liedjes en natuurlijk zijn verhalen reist hij het land door.

'Bang voor niks' is een programma barstensvol muziek. Tussendoor neemt Matthijn je mee in eerlijke, ontroerende en grappige verhalen achter de liedjes. Het is de tussenstand in het leven van een held op sokken. Schaamteloos hoopvol, vaak verwonderd en, hoe donker het ook wordt, altijd op zoek naar lichtpuntjes van liefde, geloof en samenheid.

Trakteer jezelf dit najaar op een prachtige en hoopvolle avond in een theater bij jou in de buurt en kom meegenieten van ‘Bang voor niks.’

Bang voor niks is een vervolg op de theatertours Lichtjes in de Mist, Hotel de Hoop en Rechtop Mens. De voorstellingen van Matthijn worden hooggewaardeerd door het publiek. Hieronder worden een aantal reacties weergegeven.

Bezoekersreacties vorige theatertour:

We hebben weer ouderwets genoten van Matthijn, serieus en grappig tegelijk. De liedjes zijn ook heel mooi en persoonlijk en de band is supergoed. - Johan

Een aanrader! Een hele mooie boodschap in een voorstelling waarbij je moet huilen van het lachen, maar ook om de emotie. - Annelies

Mooie eerlijke nummers en verhalen met veel herkenbaarheid en humor. Een geweldige avond uit met een diepere boodschap. - Matthijs