Klantenservice

Trinity Kerststallen Tour 2023Meer informatie

Locatie: Manege Zonneveld, Torenlaan 88, 3743 HJ, Baarn

Aanvang: woensdag 20 december 2023, 19:00
Deuren open: 18:00 uur
Einde: woensdag 20 december 2023, 21:30 (onder voorbehoud)

Evenement met staanplaatsen
Onder voorbehoud: er is een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar voor bezoekers met een lichamelijke beperking. Deze zijn niet van tevoren te reserveren. I.v.m. brandveiligheid is het niet toegestaan om zelf stoelen mee te nemen naar een evenement.

Ruilen voor een andere datum
Let op: bij tours kun je tot 10 dagen vooraf vaak zelf ruilen voor een andere datum binnen dezelfde tour. Open daarvoor je reservering via de bevestigingsmail.

Staanplaatsen Kerstallentour
Dit is een concert met staanplaatsen. Het is niet mogelijk om vooraf een zitplaats te reserveren of om de hele avond te zitten. Je kunt echter altijd even zitten op de bankjes op het horecaplein achterin de zaal. Het is om veiligheidsredenen niet toegestaan om een eigen stoel mee te nemen, met uitzondering van Putten waar een speciaal vak is afgezet voor minder valide bezoekers. Bij kinderconcerten kan er een speciaal vak voor kinderen zijn ingericht, zodat deze het podium beter kunnen zien. Ouders wordt verzocht buiten het vak te blijven.

Geen e-ticket?

Je vindt deze via de bevestigingsmail. Daarnaast sturen we 1 week vooraf nog een reminder.

Dringend? Zoek dan naar een betaling aan Interticket. In de omschrijving van de betaling staat het reserveringsnummer en het aantal kaarten.

 • Bij het evenement kan een medewerker van de organisator de reservering daarmee opzoeken.
 • Via het contactformulier kun je de reservering opzoeken met het reserveringsnummer, tenzij het emailadres verkeerd was ingevuld bij het reserveren.
 • Reserveer eventueel opnieuw en stuur ons een bericht, dan lossen we dit na het evenement op.

  Geen email ontvangen en ook geen betaling aan Interticket gevonden? Dan is er mogelijk geen reservering.

 • Geen bevestiging ontvangen?

  Staat de bevestigingsmail bij ongewenste post? Of is de reservering met een ander emailadres geplaatst? Nog steeds niet gevonden? Stuur dan een bericht via het contactformulier.

  Contactformulier

  Binnen 2 minuten wordt een automatische reactie verstuurd met daarin de actuele reserveringen voor het opgegeven emailadres. Daarna volgt binnen 1-2 werkdagen nog een persoonlijk antwoord.

  Uw naam:


  Uw emailadres:


  Gaat uw vraag over een bestaande reservering?

  • Vul uw reserveringsnummer in (6 cijfers, zie mail of bankafschrift)
  • Of uw rekeningnummer (alleen de laatste 9 cijfers)

  Optioneel

  In de volgende stap kunt u een vraag stellen.

  Ik ben organisator of adverteerder

  Privacy Statement


  Veelgestelde vragen

  • Geen bevestigingsmail ontvangen? Kijk eerst bij ongewenste post. Ook zonder bevestiging kan er een reservering gemaakt zijn. Reserveert u voor de 2e keer met het zelfde emailadres, dan vermelden we dit in de bevestigingsmail en kunt u één van beide gelijk annuleren. Het kan ook zijn dat u met een ander emailadres heeft geboekt.
  • Het e-ticket is één week voor het aanvang beschikbaar - Klik op 'Open reservering' in de bevestigingsmail (of andere mails over de reservering) om het e-ticket te openen, vanaf één week voor aanvang. Bevestigingsmail kwijt? Bij gebruik van het contactformulier sturen we automatisch een mail terug met daarin toegang tot alle actieve reserveringen.
  • E-ticket niet op tijd via mail ontvangen? Je vindt het e-ticket ook via de bevestigingsmail. Kun je die niet vinden, zoek dan op je bankafschrift naar een afboeking van Interticket. In de omschrijving van de betaling vind je het reserveringsnummer en het aantal kaarten. Daarmee kan de medewerker bij de ingang van het event je reservering opzoeken.
  • Zelf ruilen voor een andere datum - Klik op 'Open reservering' in de bevestigingsmail (of andere mails over de reservering) om de reservering te openen. Klik op RUILEN om zelf een andere datum te kiezen (als het evenement deel uitmaakt van een reeks met een identiek programma).
  • Toegang livestream - Klik op 'Open reservering' in de bevestigingsmail om de video of livestream te bekijken (als het evenement als livestream wordt uitgezonden), vanaf de aangekondigde datum en tijd. Vaak is een livestream nog 2 weken terug te kijken.
  • Vraag over de betaling? - In de meeste gevallen wordt de reservering via automatische incasso betaald. We nemen contact op voor een tweede kans als dit niet lukt. De betaling wordt meestal op maandag afgeschreven, een week na het plaatsen van de reservering, maar vaak niet eerder dan het kwartaal waarin het evenement plaatsvindt.
  • Antwoord niet gevonden? - Neem contact op als u een vraag heeft voor dat u wilt reserveren, of als u de reservering niet kunt vinden. U ontvangt doorgaans binnen 1-2 werkdagen een reactie. Hier onder kunt u reserveringen opzoeken.

  Bedrijfsinformatie

  Algemene Voorwaarden & Privacy Statement

  Interticket

  Bezoekadres (op afspraak):
  Zielhorsterweg 71, 3813 ZX, Amersfoort

  Postadres:
  Mastboslaan 1, 3451 HP, Vleuten

  Kamer van Koophandel nr. 30196833