Klantenservice

J.S. Bach: Matthäus-Passion - Johannes Leertouwer & Nieuwe Philharmonie UtrechtMeer informatie

Locatie: Jacobikerk, St. Jacobsstraat 171, 3511 BP, Utrecht

Aanvang: vrijdag 29 maart 2024, 13:30
Deuren open: 13:00 uur
Einde: vrijdag 29 maart 2024, 17:00 (onder voorbehoud)

Event met zitplaatsen op naam
Zitplaatsen worden ingedeeld op volgorde van rang en datum van inschrijving en vermeld op uw e-ticket. Reserveringen met het zelfde e-mailadres en rang worden automatisch bij elkaar geplaatst, mits uiterlijk 8 dagen voor aanvang gereserveerd. U kunt niet zelf plaatsen uitkiezen.

Neem contact op wanneer u lichamelijke beperkingen heeft die u niet eerder heeft gemeld.

Over Nieuwe Philharmonie Utrecht
Door de keuze van instrumentarium en repertoire onderscheidt de Nieuwe Philharmonie Utrecht zich van andere orkesten. Het orkest voert oude muziek uit de 18e, 19e en 20e eeuw uit.

Steun Nieuwe Philharmonie Utrecht
De NPhU doet iets dat in het Nederlands cultuurlandschap heel zeldzaam en misschien wel onverantwoord is: wij houden de eigen broek op. Als u ons wilt steunen, koop dan kaarten voor onze uitvoeringen of kijk op www.nphu.nl/steun-ons hoe u kunt bijdragen.

Ruilen beperkt mogelijk
Ruilen is alleen mogelijk tussen de uitvoeringen in Utrecht, Amsterdam en Groningen.

Geen e-ticket?

Je vindt deze via de bevestigingsmail. Daarnaast sturen we 1 week vooraf nog een reminder.

Dringend? Zoek dan naar een betaling aan Interticket. In de omschrijving van de betaling staat het reserveringsnummer en het aantal kaarten.

 • Bij het evenement kan een medewerker van de organisator de reservering daarmee opzoeken.
 • Via het contactformulier kun je de reservering opzoeken met het reserveringsnummer, tenzij het emailadres verkeerd was ingevuld bij het reserveren.
 • Reserveer eventueel opnieuw en stuur ons een bericht, dan lossen we dit na het evenement op.

  Geen email ontvangen en ook geen betaling aan Interticket gevonden? Dan is er mogelijk geen reservering.

 • Geen bevestiging ontvangen?

  Staat de bevestigingsmail bij ongewenste post? Of is de reservering met een ander emailadres geplaatst? Nog steeds niet gevonden? Stuur dan een bericht via het contactformulier.

  Contactformulier

  Binnen 2 minuten wordt een automatische reactie verstuurd met daarin de actuele reserveringen voor het opgegeven emailadres. Daarna volgt binnen 1-2 werkdagen nog een persoonlijk antwoord.

  Uw naam:


  Uw emailadres:


  Gaat uw vraag over een bestaande reservering?

  • Vul uw reserveringsnummer in (6 cijfers, zie mail of bankafschrift)
  • Of uw rekeningnummer (alleen de laatste 9 cijfers)

  Optioneel

  In de volgende stap kunt u een vraag stellen.

  Ik ben organisator of adverteerder

  Privacy Statement


  Veelgestelde vragen

  • Geen bevestigingsmail ontvangen? Kijk eerst bij ongewenste post. Ook zonder bevestiging kan er een reservering gemaakt zijn. Reserveert u voor de 2e keer met het zelfde emailadres, dan vermelden we dit in de bevestigingsmail en kunt u één van beide gelijk annuleren. Het kan ook zijn dat u met een ander emailadres heeft geboekt.
  • Het e-ticket is één week voor het aanvang beschikbaar - Klik op 'Open reservering' in de bevestigingsmail (of andere mails over de reservering) om het e-ticket te openen, vanaf één week voor aanvang. Bevestigingsmail kwijt? Bij gebruik van het contactformulier sturen we automatisch een mail terug met daarin toegang tot alle actieve reserveringen.
  • E-ticket niet op tijd via mail ontvangen? Je vindt het e-ticket ook via de bevestigingsmail. Kun je die niet vinden, zoek dan op je bankafschrift naar een afboeking van Interticket. In de omschrijving van de betaling vind je het reserveringsnummer en het aantal kaarten. Daarmee kan de medewerker bij de ingang van het event je reservering opzoeken.
  • Zelf ruilen voor een andere datum - Klik op 'Open reservering' in de bevestigingsmail (of andere mails over de reservering) om de reservering te openen. Klik op RUILEN om zelf een andere datum te kiezen (als het evenement deel uitmaakt van een reeks met een identiek programma).
  • Toegang livestream - Klik op 'Open reservering' in de bevestigingsmail om de video of livestream te bekijken (als het evenement als livestream wordt uitgezonden), vanaf de aangekondigde datum en tijd. Vaak is een livestream nog 2 weken terug te kijken.
  • Vraag over de betaling? - In de meeste gevallen wordt de reservering via automatische incasso betaald. We nemen contact op voor een tweede kans als dit niet lukt. De betaling wordt meestal op maandag afgeschreven, een week na het plaatsen van de reservering, maar vaak niet eerder dan het kwartaal waarin het evenement plaatsvindt.
  • Antwoord niet gevonden? - Neem contact op als u een vraag heeft voor dat u wilt reserveren, of als u de reservering niet kunt vinden. U ontvangt doorgaans binnen 1-2 werkdagen een reactie. Hier onder kunt u reserveringen opzoeken.

  Bedrijfsinformatie

  Algemene Voorwaarden & Privacy Statement

  Interticket

  Bezoekadres (op afspraak):
  Zielhorsterweg 71, 3813 ZX, Amersfoort

  Postadres:
  Mastboslaan 1, 3451 HP, Vleuten

  Kamer van Koophandel nr. 30196833